Резюме від 26 квітня 2024

Олександра

Помічник керівника з маркетингу

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Дистанційно, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Чернівецький національнй університет ім. Юрія Федьковича

Економічний факультет, маркетинг
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

Комунікабельність Робота з клієнтами Здатність до навчання Уміння слухати Ввічливість Відповідальність Створення презентацій Швидкий набір тексту Копірайтинг Активна життєва позиція Організація заходів Користувач ПК Самостійність Креативність Стресостійкість Робота в команді

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

У мене є певний досвід у роботі з клієнтами, я працювала в онлайн магазині direct менеджером - комунікувала з ними, приймала та оформляла замовлення, як в Інстаграм так і на маркет плейсі Пром.
Також, була менеджером по роботі з клієнтами в медичному центрі, холодні дзвінки, консультація і запис клієнтів на обстеження.

Навчаюсь на 3 курсі маркетингу, але поки не маю досвіду в цій сфері. Проте неодноразово допомагала кафедрі в організації івентів, слухала багатьох цікавих спікерів і була їхнім асистентом на заходах. Також, проводила декілька опитувань у гугл формах серед студентів і вела сторінку кафедри в ТікТоці.
Але я готова вчитися, розвиватись у цьому напрямку та хочу спробувати себе в розробці маркетингових стратегій, аналізі конкурентів, ринку тощо, щоб зрозуміти як маркетинг працює на практиці.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: