Резюме від 2 вересня 2022 Файл

Марина

Учитель украинского языка

Вік:
49 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
1. Прізвище, ім'я, по батькові Дюба Марина Петрівна
2. Посада і місце роботи, служби вчитель української мови та літератури Гірського ліцею Гірської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області
3.Число, місяць, рік і місце народження 16.07.1974 року, м. Гірське Луганської області
4. Стать жіноча
5. Освіта вища, Луганський державний педагогічний університет
ім. Т. Г. Шевченка, 2000 рік, спеціальність «українська мова і література», кваліфікація «вчитель української мови і літератури та зарубіжної літератури»
6. Науковий ступінь, вчене звання не маю
7. Які має державні та відомчі нагороди України не маю
8. Місце проживання вул. Дружби, буд. 6, кв. 12, м. Гірське Луганської області, індекс 93292 ( ВПО)
9. Загальний стаж роботи 28 років 9 місяців
10. Стаж роботи у даному колективі 27 років
11.Електронна пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
12. Характеристика з зазначенням конкретних особливих заслуг у сфері освіти та науки
Працюю в Гірському ліцеї з 1994 року, викладаю українську мову та літературу.
3 2016 року маю кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії». У 2021 році підтвердила кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та було присвоєно педагогічне звання «старший учитель».
Курси підвищення кваліфікації пройшла у 2019 році при ЛОІППО, захистила на «відмінно» творчий проект з теми «Програма секції МАН «Літературна творчість».
Метою моєї фахової діяльності є формування мотивації до вивчення мови та літератури; пізнання через мову історії, культури народу, естетичних та моральних цінностей; формування духовного світу учнів, світоглядних уявлень, загальнолюдських ціннісних орієнтирів. На уроках і позаурочній діяльності реалізовую особистісно-зорієнтований підхід до навчання і виховання дітей, що дозволяє працювати кожному учневі у своєму темпі, засвоювати знання відповідно до своїх можливостей. Формую навички самостійно здобувати знання, презентувати та застосовувати їх на практиці. На високому рівні володію інноваційними методиками та технологіями, активно їх використовую в своїй діяльності. Своїм досвідом охоче ділюся з колегами громади та області, освітлюю свій педагогічний досвід у друкованих виданнях. Брала участь у підготовці матеріалів для ХІІ Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті (розробка уроку з використанням медіатехнологій, 2020 р.). У 2018 році взяла участь у професійному конкурсі «Учитель року» в номінації «Українська мова та література» (І місце в районному турі, м. Попасна). Маю подяки та грамоти від ліцею, району та області за досягнення у своїй професії.
Протягом багатьох років була керівником шкільного методичного об´єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу. З 2021 року - керівник методичного об´єднання вчителів української мови та літератури громади, є ініціатором нових проектів у ній. Якість моєї роботи , як вчителя, підтверджують результати участі учнів у предметних олімпіадах та творчих конкурсах. Щороку мої вихованці посідають призові місця в І етапах предметних олімпіад та мовознавчих конкурсах та є призерами обласних.
Маю активну життєву позицію, завжди дотримуюсь професійної етики, вимоглива до себе та інших, відповідальна, користуюся повагою та авторитетом серед колег, батьків, дітей.
Одинадцять моїх випускниць обрали професію вчителя української мови та літератури. Вважаю, що саме вчитель української виховує майбутніх патріотів України. Люблю своїх учнів і пишаюся тим, що вчу їх. Буду мати за честь продовжити займатися улюбленою справою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: