Резюме від 21 березня 2023 Файл

Ігор

Инженер-конструктор

Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Шовкун Ігор Іванович

Пол Чоловічий
Возраст, років 46
Регіон Україна м. Чернігів
Контактний телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса електронної пошти
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Галузь Будівництво виробничих і цивільних будівель, проектування
Зарплата Гідна
Графік роботи Повний робочий день

Професійний досвід: Зараз: ТОВ "Інекс Реал" м. Чернігів.
Посада: - головний інженер проектів, маю особистий сертифікат інженера-проектувальника І категорії, по частині забезпечення механічного опору та стійкісті щодо об'єктів будівництва класу наслідків (відповідальності) СС2 (середні наслідки).
Обов'язки: - керування і організація роботи проектної групи, а також самостійне проектування як інженер-проектувальник, проведення переговорів із Замовником по розробці проектної документації, підготовка технічного завдання на проектування, укладення договорів, проходження експертизи проектної документації, здійснення авторського нагляду.
Виконувач обов'язків начальника виробничо -технічного відділу (ВТВ). Обов'язки: - організація роботи технічної служби підприємства підготовка графіків виконання робіт, ведення виконавчої документації, розробка проектів виробництва робіт (ПВР), технологічних карт, і ведення технічного нагляду за будівництвом об'єктів підприємства.

2015-2017р., ТОВ "АДІ" м. Славутич, Київська область. Посада: - інженер-конструктор, що виконує обов'язки начальника виробничо -технічного відділу (ВТВ).
Обов'язки: - організація роботи технічної служби підприємства підготовка графіків виконання робіт, ведення виконавчої документації, розробка проектів організації будівництва, проектів виробництва робіт, технологічних карт як інженер-конструктор розробка проектної документації і ведення авторського нагляду за будівництвом об'єктів.

2013-2015 р., ТОВ "БУДСПЕЦЭНЕРГОРЕСУРСИ"
м. Чернігів.
Посада: - головний інженер.
Обов'язки: - керівництво технічною службою підприємства. Складання графіків виробництва робіт, контроль за виконанням будівельно-монтажних робіт узгодженння затвердженого графіку. Согласно комплектовочных відомостей витрат матеріалов по об'єктах будівництва. Контроль за списанням матеріалів при будівництві об'єктів. Контроль за дотриманням правил і вимог по техніці безпеки у будівництві. Розгляд робочої проектно-техничної документації, узгодження при необхідності змін в проектній документації із замовником і проектними організаціями. Підготовка і реєстрація в контролюючих державних органах дозвільних документів перед початком будівництва об'єкту і закінченням будівництва.

2012- 2013 р., корпорація "УКТРАНССТРОЙ" м. Чернігів.
Посада: - інженер виробничо-технічного відділу (ВТВ). Обов'язки: - складання відомостей комплектувань витрати матеріалів, розрахунок об'ємів робіт по об'єктах будівництва згідно креслень і ескізів. Розгляд робочої проектно-технической документації, узгодження при необхідності змін в проектній документації із замовником і проектним організаціями, здійснення вхідного контролю будівельних матеріалів, що поступили на майданчик, і виробів, ведення журналу вхідного контролю. Підготовка і реєстрація в контролюючих державних органах дозвільних документів перед початком будівництва об'єкту і закінченням будівництва. Складання графіків виробництва робіт по об'єктах будівництва. Контроль списання матеріалів при будівництві об'єктів, читання креслень і адаптація їх до виробництва. Забезпечення якості при виробництві будівельних робіт.

2008–2012 р., Інспекція архітектурно-будівельного контролю в Чернігівській області.
Посада: - головний державний інспектор.
Обов'язки : - контроль за дотриманням законодавчої бази при здійсненні будівництва об'єктів, дотримання державних норм і правил при будівництві в м. Чернігові.

2006 - 2008 р., Місце роботи :
ВАТ "САН ІнБев Україна", м. Чернігів.
Посада:- інженер по проектам будівництва, групи нових проектів.
Обов'язки : -контроль за впровадженням проектів і як наслідок участь в координації наслідків змін проекту (корегування креслень спільно з проектними організаціями, об'ємів робіт або кількості матеріалів). Оперативний облік виконаних об'ємів робіт, складання заявок на необхідні матеріали і вироби, оформлення технічної документації, у тому числі виконавчої, розрахунок об'ємів робіт на підставі робочих креслень, контроль за відповідністю виконаних об'ємів робіт підрядними організаціями, термінів і якості (БМР). Здійснення технічного нагляду за будівлями і спорудами підприємства, планування планових і капітальних ремонтів, проведення весняного і осіннього оглядів технічного стану будівель і споруд. Оформлення, комплектація і надання в орган державного контролю адміністративно-технічної документації, участь в роботі комісій з приймання будівельних об'єктів і здача їх в експлуатацію. Підготовка технічних завдань для договорів і проведення тендеру, планування графіків виробництва будівельних і монтажних робіт.

2004-2006 р., КЭП "Чернігівська ТЕЦ" ТОВ фірма "ТехНова", м. Чернігів.
Посада: Инженер-цивільного будівництва, відділу капітального будівництва (ВКБ).
Обов'язки: - збір і комплектація виконавчої документації, і передача Замовникові, підготовка основ під виконавчі схеми, перевірка проектів передаваємих проектувальникам або замовникам. Оцінка і підрахунок об'ємів робіт, складання графіків виробництва робіт, контроль і відповідність об'ємів, термінів і якості (БМР), оформлення, комплектація і надання в орган державного контролю адміністративно-технічної документації.
Здійснення нагляду за технічним станом несучіх конструкцій будівель і споруд тепло електроцентралі (ЧТЕЦ), планування планових і капітальних ремонтів, проведення весняного і осіннього оглядів будівель і споруд.

2003-2004 р., Чернігівський відділ комплексного проектування "УКРГИПРОДОР", м. Чернігів.
Посада: інженер ІІ категорії.
Обов'язки: Дослідницькі роботи на місцевості із застосуванням візирних приладів, проектування дорожніх покриттів і мостів в програмному комплексі AutoCAD.

2001 - 2003 р., ВАТ "Чернігівське Химволокно - Амтел",
м. Чернігів.
Посада: Інженер-конструктор проектно-конструкторского відділу.
Обов'язки : Розробка проектної документації по комбінованих і металевих будівельних конструкціях АС, КМ, здійснення авторського нагляду.

Освіта Вища. Закінчив у 2000 році Київський національний університет будівництва і архітектури, м. Київ.
Факультет, будівельний за спеціальністю: "Промислове і цивільне будівництво" (ПЦБ), здобув кваліфікацію інженера-будівельника.

Курси підвищення кваліфікації:

Києво-могилянська Бізнес-школа, "KMBS" м. Київ. Кваліфікаційні, тренінги приймав участь в програмі управлінського розвитку на тему: "Проекти, які надихають, розробка і впровадження", 22 по 23.06.2006 р. Міжнародна академія фінансів і інвестицій м. Київ, брав участь в семінарі "Інвестиції у будівництві", з 16 по 18.10.2006 р.

ОВ "Науково консультаційний центр" м. Київ, на базі Київського національного університету будівництва і архітектури. Свідоцтво про підвищення кваліфікації СПК №247872 від 03.07.2008 року.

Філія Державних курсів іноземних мов, м. Чернігів, прослухал повний курс по вивченню англійської мови тривалістю 2 роки, закінчив навчання в 2008 році. Свідоцтво про закінчення №1028.

Доповнення і коментарі:
-сімейний стан, одружений;
-користувач ПК : МS Office, AutoCAD.

Маю досвід роботи а також диплом по робочих спеціальностях ліпник архітектурних деталей, плиточник- ліцувальник IV розряду.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: