Резюме від 26 квітня 2024 Файл

Євгенія

Соціальний працівник

Вік:
38 років
Місто проживання:
Коломия
Готовий працювати:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Єфімченко Євгенія Євгеніївна

Дата народження: 28.05.1985
Номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
01.09.2017 – 31.01.2019

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля здобула кваліфікацію: Ступінь вищої освіти магістр, спеціальність філософія. .
01.09.2004 – 30.06.2007

Луганський національний педагогічний університет імені Тараса Шевченка отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Соціальна робота» та здобула кваліфікацію соціального працівника.
01.09.2002 – 09.06.2004
Рубіжанський індустріально-педагогічний технікум, напрям підготовки «Соціальне забезпечення», спеціальність «Соціальна робота», професійна кваліфікація: соціальний працівник. Диплом молодшого спеціаліста.
• Досвід роботи. Маю досвід роботи викладача вищої категорії спеціальних дисциплін спеціальності соціальна робота 15 років. Проведення виховних заходів, тренінгів, бесід, консультацій. Проведення профілактичної роботи серед молоді ВІЛ/СНІД, наркоманії, алкоголізму та інших негативних явищ у молодіжному середовищі. Співпраця з БО «100% Життя Рубіжне»( 2014 рік і по теперішній час). Керівник навчальної практики студентів в органах соціального захисту населення. Організатор волонтерського руху серед студентів. Робота у притулку з жінками та дітьми, що зазнали домашнього насильства (UNFPA) Участь у семінарах та тренінгах з тем продидії домашнього насильства. Маю сертифікати. Досвід роботи психологом у ГО «Відмінна школа» м. Рубіжне, проведення вебінарів з психолого-педагогічної підтримки для родин з дітьми молодшого шкільного віку (Програма розвитку ООН). Маю досвід роботи кейс менеджера (захист дітей при підтримці УВКБ ООН). Досвід роботи у здійсненні соціального супроводження сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах. Проведення оцінки потреб дітей і сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.
Навички:
• ділове спілкування;
• робота в команді;
• інтерв'ювання;
• послідовність і наполегливість;
• терпеливість і витримка, самоконтроль;
• робота з людьми та дітьми різних вікових категорій;
• швидко освоюю нову інформацію;
• впевнений користувач ПК (Windows, Internet, MS Office).
Мови:
• українська – вільно володію,
• російська – вільно володію;
• англійська – нижче середнього.
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, працьовитість, дисциплінованість,креативність, цілеспрямованість.
Сімейний стан: незаміжня,маю сина.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: