Резюме від 2 березня 2023 Файл

Сергій

Инженер по охране труда

Вік:
55 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 2 сторінки

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Сокол Сергій Миколайович
Контактна інформація:
Тел..:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») та [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Посада:
Інженер з охорони праці та пожежної безпеки

Загальний досвід: організація організаційно–розпорядчого діловодства, управління кадрами, робота з контрактами,представлення інтересів в судах з трудових спорів при нещасних випадках, підготовка документів в ДІОП.,співпраця з різними структурними підрозділами та фондами соціального страхування.

Досвід роботи:
Квітень 2009 - квітень 2022
Вищий навчальний заклад Міжрегіональна Академія . . Управління Персоналом
Завідуючий бюро охорони праці та начальник штабу цивільного захисту

Чисельність всі регіони та підрозділи що при МАУП
В бюро охорони праці МАУП знаходиться один інженер .Виконував обов’язки начальника штабу цивільного захисту. Приставляв інтереси в адміністрації навчального закладу. Підбір персоналу , проведення інструктажів ( навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії . Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань навчального закладу серед працівників департаменту господарського підрозділу (енергетики, сантехніки, будівельники, і тощо) при підписанні договору з стороннім підприємством контролював дотримання норм та правил охорони праці , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП для отримання продовження в освіті дозвільних документів і подальшого працювання навчального закладу.

Серпень 2008 - січень2009 р.:
ТОВ «МС Ойл Кард»
Начальник відділу охорони праці.
Чисельність 1065 чоловік.

У відділі 5 фіктивних інженерів інспекторів охорони праці . Автозаправних станцій (бензин, дизтопливо , газ «пропан-бутан») по всі Україні (м.Київ-5, Чернігівська обл. -2, Закарпатська обл. - 4 Київська обл. - 5).
Підбір персоналу , проведення інструктажів ( навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії . Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань підприємства , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП.. Приймав участь в розробці та погодженні ПЛАС в пожежних , та МЧС частинами . Відповідність автозаправних станцій забрудненості навколишнього середовища - Екологічними інспекціями по нормативні документації

Серпень2007 - серпень2008 р.:
ТОВ «Житло-буд»
Начальник відділу охорони праці.
Чисельність 1200 чоловік.

У відділі три інженера інспектори з охорони праці, десять будівельних майданчиків по Україні (м. Київ - 5, м. Трускавець - 2, м. Ірпінь1, Чернігівська обл. - 2).

Підбір персоналу , проведення інструктажів ( навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії . Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань підприємства , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП..

Червень 2007 - серпень 2007 р.:
ТОВ «САС АРХ БУД» с. Романків
Інженер охорони праці.
Чисельність 495 осіб.

Підбір персоналу , проведення інструктажів ( навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії . Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань підприємства , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП..

Червень 2006 –лютий 2007 р.:
ВСП «Агропереробка» ЗАТ Корпорація МАК
Чисельність 120 осіб.
Інженер охорони праці.

Підготовка пакету документів до відкриття підприємства після смертного випадку. Підбір персоналу , проведення інструктажів (навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії .Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань підприємства , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП.

Березень 2005 – листопад 2006 р.:
Ржищевский держлісгосп
Чисельність - 150 осіб.
Головний механік, за сумісництвом інженер охорони праці.

Відповідав за автомобільно-тракторний парк , за безпеку руху автотранспортом, проведення Технічного Огляду працівниками ГАІ , за електрогосподарство, за списання горюче змащувальні матеріали , газо-опалювальні приладдя та вів облік природного газу виконував звітність ВАТ «КИЇВОЛГАЗ». Підбір персоналу , проведення інструктажів (навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії .Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань підприємства , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП.

2001 - 2005р.:
ТОВ «ТЕХНА»
Зам. Директора виробничого комплексу з охорони праці. Відповідальний за автопарк,
кранові підйомні механізми.
Чисельність 405 осіб.

Підбір персоналу , проведення інструктажів (навчання ) з питань охорони праці працівників підприємства , організовував перевірку знань в атестаційні комісії .Брав участь у розслідуванні випадків травматизму виробничого характеру , вивчав їх причини , аналізував складав запобіжні заходи. Складав звітність у строки і за формами , які встановлені органами статистики, керівництво та управління виконавчою дисципліною ,аудит знань підприємства , розробка інструкцій на робочих місцях з охорони праці , підготовка проектів наказів з основної діяльності по охороні праці. Очолював службу охорони праці підготував пакет документів згідно норм ДІОП.

Освіта:
Вища освіта: Київський державний технічний університет
будівництва і архітектури
Факультет: охорона праці та екологія в будівництві.
Спеціальність: Інженер з охорони праці.
Інженер будівельник.

Середньо технічна освіта:Таращанський радгосп-технікум
ім. Героя Радянського Союзу О. О. Шевченка.
Факультет: Механізація сільського господарства.
Спеціальність: Технік–механік.

Атестований:З питань охорони праці, з правил будови та безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів згідно нпаоп 0.00-1.01-07, про проходження навчання з питань пожежної безпеки ,правил безпеки систем газопостачання України , згідно ДБН В.2,5-20 2001 «Газопостачання»,допущений до роботи в електроустановках напругою до і вище 1000 В в якості адміністративного – технічного персоналу V група з електробезпеки ; правил АЗС ,будівельним нормам і правилам СНИП ІІІ-4-80*, правил будови і безпечної експлуатації ліфтів.(НПАОП 0.00-1.02-99).

Додаткова інформація:- вільне володіння прикладними програмами Місгocoft Office 2000 (Woгd, Excel), Internet,
- водійські права категорії B, C,
- англійська мова зі словником,
- шкідливих звичок не маю.
- вік 53 роки
Сімейний стан : одружений.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: