Резюме від 29 червня 2022 Файл

Олена

Райтер, сценарист, режисер відео для соцмереж, редактор, журналіст

Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ОЛЕНА СИДОРЕНКО, 34 роки. Маю сім’ю, виховую доньку – 6,5 роки. У журналістиці та відеопродакшені працюю 15 років.
ОСТАННЄ МІСЦЕ РОБОТИ: 2018 – 2022 роки розвивала власний продакшн-проєкт JustProduction (сценарист, гол. режисер, продюсер). https://youtube.com/channel/UCAbN6HHYuFFvhsBMoXNtDRA (тут можна переглянути частину моїх робіт). Займалась супроводом комерційних проектів (промо, реклама, ТБ – рубрики, відео для соцмереж), генеруванням ідей, презентацій клієнтам, формування бюджетів та знімальної групи, написанням текстів, зйомкою і супровідом відео до готового продукту. Здобувала досвід роботи в PR, GR інформаційних сферах, передвиборчих кампаніях. Вела перемовини з ТБ каналами щодо розміщення матеріалів, погодження комерційних роликів. Також займалась розробкою та написанням стратегій для соціальних мереж (створення сторінок, оформлення та контент стратегія).
2017 – 2018 рік продакшен студія IDEA Media Group (сценарист, режисер, гол. продюсер). Ведення комерційних проектів. Від перемовин з клієнтами до погодження готово матеріалу та виходу в етер.
2016 – 2017 рік агентство GRP (керівник комерційних проектів на ТБ – написання текстів, підготовка сюжетів до ефіру, погодження з клієнтами, організація регіональної зйомки).
2014 – 2016 рік продакшен студія IDEA TV (сценарист, режисер, гол. продюсер). Досвід в написанні текстів, сценарист комерційних ТБ-програм (ТРК ЕРА, ІНТЕР, 5 канал та інші: «Територія безпеки», «Аграрний вектор», «PRO вікно»).
2010 – 2014 рік комунікаційна група ESG (канал UBR), журналіст аналітичних рубрик. Потім – комерційні проекти. Написання та зйомка сюжетів для майданчиків національних каналів.
2007-2009 – газети, нішеві ТБ.
ОСВІТА: у 2009 році закінчила Київський інститут журналістики (КНУ ім. Т. Шевченка).
ЩО ВМІЮ: все, що стосується відео та текстів. Протягом цих років я готувала аналітичні матеріали і рубрики, новини. Озвучувала сюжети та інші формати проектів. Потім зацікавилась режисурою, почала писати сценарії і пробувати елементарні постановки. Вела перемовини з клієнтами, генерувала ідеї та реалізовувала проекти «під ключ». Останні чотири роки працювала над своїм продакшен – проектом. Тому маю гарну базу професіоналів вузької направленості для втілення проектів різною складності та базу експертів для інтерв’ю та коментарів. Вмію організовувати процес, приймати рішення та добиватись результату. Роботі віддаюсь наповну, але не за рахунок родини. Сім’я для мене на першому місці.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: