Резюме від 17 квітня 2024 Файл

Руслан

Економіст

Вік:
50 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

29000 м. Хмельницький
Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Михальчевский Руслан Федорович
Особисті відомості

Рік і місце народження: 25.11.1973 р.
с. Сербинівка, Старокостянтинівського району, Хмельницької області
Сімейний стан: Одружений

Освіта

1991-1997р.. Державна Агроекологічна Академія України
Факультет – економіка та агробізнес
Спеціальність – економіст бухгалтерського обліку та фінансів
Спеціалізація – бухгалтерський облік і аудит

Досвіт роботи

2018 – 2023р. АТ «Завод ТЕМП» головний економіст.
Обов'язки: Організаційно-економічне забезпечення діяльності підприємства, планування та аналіз економічних показників діяльності підприємства, формування звітів для управляючої компанії та державних органів,участь у формування операційних та річного бюджету управлінська звітність, та інші посадові обов’язки.

2016 – 2018 р. СКП «ХМРС» головний економіст.
Обов'язки: Розробка, організація та впровадження заходів щодо підвищення продуктивності, ефективності та рентабельності виробництва, якості продукції, зниження собівартості, забезпечення зростання продуктивності праці, досягнення ефективних результатів за умов раціоналізації витрат матеріальних, трудових і фінансових ресурсів. Розробка та контроль виконання бюджетної програми, та фінансового плану, розробка кошторисної документації в АВК-5, розробка калькуляцій. Підготовка штатного розпису, контроль додержання режиму економії матеріальних, трудових і фінансових ресурсів.

2015 – 2016 р. ПП «Аграрна компанія 2004» (Група компаній VITAGRO) економіст нормувальник.
Обов'язки: Розробка та впровадження тарифної системи оплати праці, проведення хронометражів і розробка норм, аналіз роботи с/г техніки в розрізі операцій, культур і т. п., контроль дотримання норм витрат ПММ по автотранспорту, контроль дотримання кілометражу по вантажному транспорту, обладнаного GPS, контроль дотримання кілометражу по вантажному транспорту, не обладнаного GPS, адміністрування довідника видів робіт в частині тракторних робіт, адміністрування довідника марок с/г техніки.

2013 – 2014 р. ТОВ «Енселко Агро» (Корпорація Кернел) провідний економіст.
Обов'язки: Контроль платежів і взаєморозрахунків, фінансовий аналіз і планування, контроль, руху і цільового використання фінансових коштів, аналіз господарської діяльності підприємства, організація та контроль оплати праці на підприємстві, аналіз оплати праці та використання ПММ. Проведення хронометражів і розробка норм, аналіз роботи с/г техніки в розрізі операцій та культур, участь у формування річного бюджету і та інше

2011 – 2012 р. ПП «Альфа-ВІП» Начальник планово-економічного відділу.
Обов'язки: пошук нових клієнтів та робота зі старими, оформлення договорів та супроводжуючих документів, контроль правильності оформлення документів, контроль дебіторсько-кредиторської заборгованості. Робота з готівкою (закупівля, ведення каси.)

2010 – 2011р. – керуючий магазинами.
Обов'язки: ведення бухгалтерського обліку, проведення ревізій, контроль складських залишків і закупівля товару у постачальників. Підбір персоналу та контроль їх функціональних обов'язків. Робота з контролюючими організаціями.

2008 – 2010 р. ТОВ «Баркософт експорт» Начальник відділу ЗЕД
Обов'язки: Укладення експортно-імпортних контрактів. оформлення дозвільних документів для митного очищення товару, пошук постачальників і покупців.

2007 – 2008 р. ТОВ «Подільський смак», менеджер відділу закупівлі.
Обов'язки: пошук клієнтів, оформлення договорів та супроводжуючих документів, контроль правильності оформлення документів, прийом звітів експедиторів, контроль дебіторсько-кредиторської заборгованості. Робота з готівкою (закупівля, ведення каси.)

2004 – 2007 р. – ТОВ «СТІОМІ-Холдинг» менеджер комерційного департаменту на посаді фахівець.
Вид діяльності підприємства: Вирощування, переробка сільськогосподарської продукції, реалізація готової продукції. Насінництво. Транспортні послуги.
Обов'язки: робота з великими зернотрейдерами (організація роботи з приймання і відвантаження зерна), експортно-імпортні операції з зерновою та промисловою групою товарів. Оформлення документів, контроль приймання та відповідального зберіганням зерна на елеваторах (сушіння, очищення, зберігання, переробка). Контроль над визначенням якості зерна. Контроль над документообігом по руху зерна на елеваторах. Оформлення і укладення договорів. Досвід роботи з митницею, ветеринарною, карантинною, санітарною, фумігаційною службами. Досвід роботи з постачальниками мінеральних добрив, нафтопродуктів. Робота, пов'язана з контролем дебіторсько-кредиторської заборгованості.

2000 – 2004 р. ТОВ СП «Ітера-Агро» (після реорганізації ТОВ «СТІОМІ-Холдинг) бухгалтер.
Обов'язки: Ведення бухгалтерського обліку і контролю по переробці, реалізації та закупівлі продукції. Робота, пов'язана з контролем дебіторсько-кредиторської заборгованості.

1999 – 2000 р. КПАСТ «Левківське», бухгалтер.
Вид діяльності підприємства: Вирощування сільськогосподарської продукції.
Обов'язки: Ведення бухгалтерського обліку на посаді помічник головного бухгалтера

Професійні навики

Організація виробничого процесу і управління персоналом, ведення бухгалтерського обліку (1С) впевнений користувач Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint), Power BI, АВК-5. Легко навчаюсь роботі з новими програмами, водійське посвідчення категорія «В», особистий автомобіль.

Особисті якості

Порядність, відповідальність, самоорганізація дипломатичність, вимогливість, чесність у всіх відносинах, відданість справі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: