• Файл

Павло

Экономист

Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Лук’яшко Павло Олександрович

Дата народження: 16 квітня 1984р.

Освіта: Чернігівський державний інститут економіки і управління (2001-2006 роки), отримав кваліфікацію спеціаліста з фінансів.

Досвід роботи:
1) 2006 рік - Чернігівська філія ПАТ „Сан-Інбев” – оператор лінії з розливу;

2) 2006-2014 роки – Чернігівський державний інститут економіки і управління:

– викладач (з 2010 р. – доцент) кафедри фінансів (дисципліни: „Бюджетний менеджмент”, „Інвестування”, „Організація лізингу”, „Податкова система”, „Фінансовий механізм зовнішньоекономічної діяльності”) – посадові обов’язки (серед іншого) – підбір, аналіз та представлення статистичного матеріалу і ключових положень нормативно-правових актів України в ході лекцій;

– молодший науковий співробітник – посадові обов’язки – підбір та аналіз статистичного матеріалу та нормативно-правових документів України в розрізі наукової теми „Моделювання комбінації інструментів фінансового ринку для фінансового забезпечення житлових проектів молодих науково-педагогічних кадрів”;

3) 2014-2019 роки – Чернігівський національний технологічний університет:

– доцент кафедри фінансової діяльності підприємств і установ, з 2017 р. кафедри фінансів, банківської справи та страхування (дисципліни: „Бюджетний менеджмент”, „Інвестування”, „Іпотечний ринок”, „Організація лізингу”, „Податкова система”, „Фінансове забезпечення сталого розвитку економіки”) – посадові обов’язки (серед іншого) – підбір, аналіз та представлення статистичного матеріалу і ключових положень нормативно-правових актів України в ході лекцій;

– молодший науковий співробітник – посадові обов’язки – підбір та аналіз статистичного матеріалу та нормативно-правових документів України, ЄС та широкого переліку зарубіжних країн в розрізі наукової теми „Фінансові та фіскальні інструменти модернізації електроенергетики в умовах нестаціонарної економіки”;

4) з 2019 року і до цього часу – СВК „Полісся” – головний економіст – посадові обов’язки – формування калькуляцій на виробництво продукції, складання планів надходження і витрачання грошових коштів підприємства, обґрунтування розцінок на відрядні роботи, ведення документообігу з банками-кредиторами підприємства.

Особиста оцінка навиків та досвіду за вказаним переліком вимог:
Вища освіта за напрямками «Економіка підприємства», «Облік та аудит», «Фінанси», «Менеджмент» – спеціаліст з фінансів.
Досвід роботи на аналогічній посаді від 2-х років; перевагою буде досвід роботи на виробничому підприємстві – головний економіст СВК «Полісся» з 01-10-19.
Просунутий рівень володіння Excel (складні формули, зведені таблиці (побудова та робота з ними)) – вмію працювати з формулами, створювати макроси, маю деякі навички з використання VBA, і взагалі, це моя улюблена частина MS Office.
Досвід бюджетування та/або планування виробництва та продажів (досвід ведення управліської звітності (P&L, Cash Flow) буде перевагою) – серед посадових обов’язків головного економіста СВК «Полісся» складаю плани надходження та витрачання коштів з урахуванням планів рослинницького та тваринницького виробництва (все в Excel методом прямого розрахунку).
Знання управлінського обліку – спеціальними інструментами такого обліку не користувався, однак не бачу перепон для швидкого освоєння наявної на підприємстві системи управлінського обліку, або розробки такої в Excel, за потреби).
Відповідальність, системний підхід до своїх обов’язків, уважність, порядність – вважаю, що вказані особисті якості мені притаманні.

Очікувана заробітна плата: оклад на теперішньому місці роботи становить 10700 грн.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: