Резюме від 29 березня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/8502163

Адміністратор онлайн-школи, помічник керівника, методист

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КНУ ім.Тараса Шевченка

Факультет філології. Спеціальність: українська та англійська мови, переклад та редагування, Київ
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Викладала англійську та українську мови (онлайн та очно в школах) для дорослих, дітей та людей закордоном . Займалася перекладацькою діяльністю. Близько півтора року працювала куратором на мовних курсах, а згодом помічником керівника онлайн школи: створювала та оновлювала розклад; вела комунікацію як і з репетиторами, так і з клієнтами; контролювала оплату; вирішувала проблемні питання та пропонувала начальний продукт. Є досвід роботи методистом: перевіряла навчальні тестові завдання на грамотність; створювала свої презентації/методичні розробки в Canva.
Деякий час працювала Аутріч-спеціалістом на фріланс платформі, знаходила клієнтів за базою та пропонувала їм створення взаємовигідних зворотних посилань для покращення метрик сайту та залучення аудиторії.

Hard skills:
- Досвід роботи з програмою Ahrefs
- Базові знання HTML
- Upper Intermediate-Advanced level of English
- Гарне володіння Excel
- Маю досвід в діловому листуванні як і в соцмережах, так і через пошту

Soft skills:
Я той кандидат, який має велике бажання працювати та набувати важливий для себе досвід. Відповідальна та швидко адаптуюся до поставлених умов, можу освоїти роботу з нуля. Вмію грамотно вести комунікацію як і з іноземними партнерами так і з вітчизняними; чітко відстоюю інтереси компанії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: