Резюме від 1 лютого 2024 PRO

Андрій

Юрист, адвокат, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 10.2023 по нині (8 місяців)
(індивідуальна форма здійснення діяльності), Київ (Юриспруденція)

надання юридичних консультацій, розяснень щодо юридичних питань, представництво інтересів клієнтів у судах (підготовка процесуальних документів, представництво в судових засіданнях), установах, організація, будь-якої форми власності, інше.

Юрист (Адвокат)

з 07.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
Згідно переліку, Київ (Юриспруденція)

20.07.2022 по 30.09.2023 заступник директора Державного підприємства «Стрийський комбінат хлібопродуктів №1» (82400, Львівська обл., м. Стрий, вул. Грабовецька, 2.) організація діяльності ефективної взаємодії всіх структурних підрозділів підприємства, цехів та виробничих одиниць, підвищення рентабельності підприємства, вирішення питань, що стосуються фінансово-економічної та виробничо-господарської діяльності, контроль роботи всіх структурних підрозділів, організація поточної організаційно-виконавчої робот тощо;

06.03.2020-15.07.2022 юрисконсульт Обслуговуючого кооперативу «ЗАТИШНИЙ» (08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул. Велика Набережна, будинок 28 А), юридичний супровід кооперативу, договірна робота (договори надання послуг, підряду, купівлі продажу, оренди та інші), організація проведення Загальних зборів членів кооперативу, робота по стягненню дебіторської заборгованості, взаємодія з контролюючим державними органами, забезпечення представництва в судах різних інстанцій тощо.

14.12.2015-20.02.2020 начальник Відділу представництва Агентства в судових та інших державних органах Управління правового забезпечення Державного агентства резерву України (вул. Пушкінська, 28, м. Київ, 01601.), здійснював керівництво діяльністю Відділу, зокрема забезпечував формування планів роботи очолюваного структурного підрозділу та контролю їх виконання, розподіляючи обов’язки між працівниками, також безпосередньо забезпечував представництво у судах та різних державних органах в межах наданих повноважень: зокрема, позовні провадження (в тому числі господарське, адміністративне, цивільне та кримінальне судочинство), справи про банкрутство, представництво в судових засіданнях та на зборах комітету кредиторів Боржника, трудові спори та ін.

03.04.2013-13.12.2015 головний спеціаліст Відділу представництва інтересів Агентства в судових та інших державних органах Юридичного управління Державного агентства резерву України (вул. Пушкінська, 28, м. Київ, 01601.), ведення претензійно-позовної роботи (позовні провадження, банкрутство, представництво в судах загальної юрисдикцій, зокрема у цивільних та кримінальних справах), проведенні перевірок на підвідомчих підприємствах та організаціях, здійснення представництва інтересів Агентства в різних державних органах, участь у засіданнях зборів кредиторів підприємств-боржників, та інше.

30.10.2011-02.04.2013 працював юрисконсультом на ДО «Комбінат «Троянда» (вул. Шевченка, 165, м. Ходорів, Жидачівський р-н, Львівська область, 71850.) юридичний супровід підприємства, претензійно-позовна робота, оформлення тендерної документації, та інше.

Освіта

Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана

Магістр права, Киев
Вища, з 2008 по 2010 (2 роки)

Знання і навички

MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Windows Робота з оргтехнікою Документообіг Вільне орієнтування в законодавчій базі, досвідчений користувач

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Наявне свідоцтво про зайняття адвокатською діяльністю (та досвід у сфері).
Наявність водійського посвідчення кат. B. Готовий до відряджень.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: