Резюме від 29 квітня 2024 Файл

Екатерина

Инженер-энергетик

Вік:
26 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Хмелевська Катерина Вікторівна
Рік народження: 27.10.1997
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Рівень заробітної плати від 26000грн.
Досвід роботи:
1. Електромонтер з обслуговування підстанцій 5 групи кваліфікації (4 група електробезпеки) червень 2019 р. – грудень 2021 р. ЧАО МК "Азовсталь" м. Маріуполь.
Функціональні обов’язки: Спостерігання за показаннями приладів; Визначення за окремими ознаками і показаннями приладів неполадки в роботі обладнання; Участь в усуненні нескладних пошкоджень в силовому обладнанні комутаційних пристроях, освітлювальних електромережах; Здійснення оперативних переключень під час зміни режимів роботи електроустановок та контрольний запуск резервних електроустановок; Підготовка робочого місця та допуск до роботи; Ведення оперативної та технічної документації ; Ліквідування аварійних ситуацій.
2. Інженер з обслуговування котельного обладнання ІІ категорії серпень 2022 КП «Житомиртеплокомуненерго»
Функціональні обов’язки: Забезпечення контролю режиму роботи електричного обладнання згідно з режимними картами, технічними настановами з експлуатації обладнання; Складання графіків плановопопереджувального ремонту електричного обладнання, періодичних випробувань і оглядів; Виконує контроль за споживанням енергетичних ресурсів, режимом виробництва електричної енергії; Оформленні приймально-здавальної документації, розслідування та аналіз аварій, пошкодження електроустаткування і розробленні заходів, спрямованих на їх запобігання; Праця з технічною та нормативною документацією; Здійсння перевірки стану електричного обладнання шляхом особистого огляду, за допомогою приладів електричних вимірювань.
Професійні навички: - володію комп’ютером і програмним забезпеченням (базове);
• Знання нормативних документів "правил безпечної експлуатації електроустановок" і правил технічної експлуатації електроустановок споживачів";
• Ведення оперативної та технічної документації ;
• Навички організації безпечного виконання робіт , досвід роботи як з силовими мережами, так і з різним обладнанням - володіння мовами: українська
• Вільна, російська - вільна, англійська-базова.

ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Освіта: Хмелевська Катерина Вікторівна вересень 2012 р. – червень
2016 р., Марiупольський коледж державного вищого навчального закладу "Приазовський державний технічний університет" м. Маріуполь за спеціальністю "Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд" за кваліфікацією "технік електрик", диплом молодшого спеціаліста (денна форма навчання)
Вересень 2016 р. - червень 2019 р. Державний вищий навчальний заклад "Приазовський державний технологічний університет" м. Маріуполь, факультет "Енергетичний", спеціальність "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" освітня програма "Електромеханіка", диплом бакалавра (денна форма навчання).
Вересень 2019 р. – червень 2020 р., Державний вищий навчальний заклад "Приазовський державний технологічний університет" м. Маріуполь факультет "Енергетичний", спеціальність "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електромеханічні системи автоматизації та електропривод", диплом магістра (денна форма навчання).
Додаткова освіта: жовтень- листопад 2019 р. - Курси підвищення кваліфікації працівників з електротехнічних професій, четверта група з кваліфікації листопад. 2021 р. - Курси підвищення кваліфікації працівників з електротехнічних професій, п'ята група кваліфікації.
Березень 2020 р. - Учбово професійний центр, підвищення групи допуску до роботи в електроустановках напругою до и вище 1000 В, третя група допуску жовтень 2020 р. - Учбово професійний центр, підвищення групи допуску до роботи в електроустановках напругою до і вище 1000 В, четверта група допуску

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Инженер-энергетик
12500 грн, Житомир

Главный инженер, энергетик
Житомир, Вінниця, Бердичів

Головний інженер, енергетик
Житомир, Дніпро , ще 8 міст

Інженер-енергетик
Житомир

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: