Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Тетяна

Вчитель інформатики

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач спеціальних дисциплін спеціальності "Розробка програмного забезпечення"

з 09.2021 по 02.2024 (2 роки 5 місяців)
ВСП "Запорізький електротехнічний фаховий коледж" НУ "ЗП", Запоріжжя (Освіта, наука)

Викладання дисциплін, що пов'язані зі створенням та супроводом баз даних, ведення курсових проектів та навчальних практик, дублер на дисциплінах вивчення об'єктно-орієнтованого та класового програмування; класне керівництво групи відділення радіоелектроніки та комп'ютерної техніки.

Викладач економічних та комп'ютерних дисциплін 2-ої категорії спеціальності "Економіка"

з 09.2018 по 07.2019 (10 місяців)
ВСП "Запорізький електротехнічний фаховий коледж" НУ "ЗП", Запоріжжя (Освіта, наука)

Викладання спеціальних дисциплін та дисциплін з застосуванням комп'ютерної техніки для вирішення економічних задач, класне керівництво групи гуманітарно-економічного відділення. Проведення навчальних практик з інформаційних систем і технологій прикладного характеру. Проведення тренінгів для груп перекваліфікації за програмами міських та обласних центрів зайнятості за напрямком «Податки та оподаткування» та «1С:Підприємтсво». Проведення тренінгів з поглибленим вивченням MS Excel «Excel і Фінанси» на ПАТ «Запоріжсталь».

Викладач економічних та комп’ютерних дисциплін 2-ї категорії

з 09.2012 по 01.2017 (4 роки 4 місяці)
ВСП "Запорізький електротехнічний фаховий коледж" НУ "ЗП", Запоріжжя (Освіта, наука)

Викладання дисциплін фінансового спрямування, проведення розрахунків для аналізу фінансової звітності підприємств, виконання розрахунків економічних задач, викладання тез зовнішньоекономічної діяльності, ведення спеціальності «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд» та «Розробка програмного забезпечення» в якості викладача-економіста, викладання дисциплін з застосуванням комп'ютерної техніки для вирішення економічних задач. До загального педагогічного навантаження було додане класне керівництво групи гуманітарно-економічного відділення. Нагороджена грамотами за найкращу навчальну групу, в якій виконувала обов'язки класного керівника, та за високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, плідну педагогічну діяльність, а також грамотою «Класний керівник року» 2014-2015 навчального року, у 2015-2016 навчальному році залишилась кращим класним керівником гуманітарно-еконономічного відділення. У 2015 році було оголошено подяку за активну участь у профорієнтаційній роботі, забезпечення державного замовлення.

Освіта

Запорізький національний технічний університет

Післядипломної освіти, Фінанси, Запоріжжя
Вища, з 2010 по 2012 (2 роки)

Запорізький національний технічний університет

Інформатики та обчислювальної техніки, Програмне забезпечення, Запоріжжя
Вища, з 2004 по 2008 (4 роки)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: