Резюме від 26 листопада 2022 Файл

Дмитрий

Економіст, менеджер, водій

Вік:
32 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Шостак Дмитро Ігорович
тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи:
09.2013-03.2014
ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська» - водій автотранспортного засобу;
04.2014-04.2017
ПАТ «Енергоінвест Холдинг» – водій автотранспортного засобу;
08.2017-09.2017
ВП «Управління постачання» ДП «Селидіввугілля» - бухгалтер (прийом, аналіз, контроль табелів обліку робочого часу працівників, підготовка їх до розрахункової обробки; прийом та контроль правильності оформлення листків непрацездатності, довідок по догляду за хворими та ін. документів, що підтверджують право відсутності працівника на роботі, підготовка їх до розрахункової обробки та для складання встановленої бухгалтерської звітності; контроль по використанню фонду оплати праці; реєстрація бухгалтерських проводок та їх розноска).
09.2017-03.2018
ВП «Управління постачання» ДП «Селидіввугілля» - переведено на посаду економіста відділу постачання ( розробка лімітів на відпускання матеріальних ресурсів підрозділами підприємства, контроль правильності їх використання, виявлення причини недоодержання встановлених лімітів; розробка проєктів договорів з постачальниками, підготовка матеріалів за претензіями до постачальників відповідно до порушень ними договірних зобов’язаннь; оперативний облік руху матеріальних ресурсів, наявності невикористаних виробничих запасів)
03.2018-03.2019
ВП «Шахта 1-3 «Новогродівська» ДП «Селидіввугілля»- переведено на посаду дільничий гірничий нормувальник ( діяльність щодо вдосконалення організації нормування праці, розробка в впровадження заходів щодо їх вдосконалення з метою підвищення ефективності виробництва; участь у розробці паспортів виробітку і розцінок, визначенні норм праці на основі використання міжгалузевих нормативних матеріалів з праці за різними видами робіт)
03.2019-03.2020
ТОВ «Нові Технології»- менеджер зі збуту (організація роботи з пошуку і залучення замовників, виконання роботи по контролю за виконанням замовником договірних зобов’язань, аналіз тенденцій на ринку, вивчення основних операторів ринку, їх потреби , відстежування пропозицій конкурентів; організація зустрічі та переговорів з замовником, консультації його по використовуваних технологіях; підготовка цінових пропозицій, відповідно до нормативних документів та інструкцій укладання договорів із замовником)
09.2020-по сьогоднішній день
ВП «Шахта «Капітальна» ДП «Мирноградвугілля» - водій автомобіля 3-го классу.
Освіта:
2009 – 2014 р. Донецький національний технічний університет, факультет екології та хімічних технологій, спеціальність «Хімічна технологія високомолекулярних сполук», кваліфікація – спеціаліст.
2012 – 2014 г. Донецький національний технічний університет, факультет економіки підприємства, спеціальність «Економіка паливно-енергетичного комплексу», кваліфікація – спеціаліст.
Уміння та навички:
- вільно володію російською, українською мовами, а також базовою англійською;
- досвідчений користувач. Добре володіння пакетом MSOffice (Access, Excel, Power Point, Word, WordPad), графічні редактори (Picture Manager, CorelDRAW), робота з електронною поштою (Outlook Express). Впевнена робота з різними браузерами (Opera, Firefox, Chrome, Amigo,Internet Explorer)
- водій категорії В, С.
Професійні якості: врівноваженість, самовладання, працьовитість, дисциплінованість, вміння переконувати, вміння працювати в команді, швидка навченість, наполегливість, прагнення до розвитку, пунктуальність, організованість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: