Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 червня 2023

Тетяна

Помічник юриста, адвоката, нотаріуса, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національна академія внутрішніх справ України

"081" Право, Київ
Незакінчена вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Маю диплом бакалавра (деннна фома навчання) за спеціальністю 081 Право, середні бал 88В (4+). На даний момент навчаюсь на магістратурі (заочна форма) на кримінально-правовій спеціальності. За час навчання проходила практику в Національній поліції України та приватного адвоката.

Знання і навички

MS Office

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю життєвий принцип :"Завжди закінчуй те, що робиш"завжди доводжу розпочате до кінця, не боюся брати на себе відповідальність і завжди ручаюся за свою роботу. До роботи ставлюся з максиальною віддачею. Легко знаходжу спільну мову з будь-якою людиною, не боюся першою вступати в діалог і люблю спілкуватися. Завжди намагаюся досягти поставленої мети, особливо, якщо вони складні, швидко знаходжу нові шляхи та рішення, якщо щось не виходить. Люблю відстоюю власну думку, але поважаю і думки інших, йду на компроміс, кщо це доможе дієво вирішити ситуацію. Легко та швидко начаюсь чомусь новому.
Маю хоббі: обожнюю читати книги.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: