Резюме від 18 лютого 2024 PRO

Вікторія

Еколог, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Хмільник

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст з питань екології

з 02.2016 по 02.2024 (8 років)
Виконавчий комітет Дніпрорудненської міської ради, Дніпрорудне (Державні організації)

До моїх повноважень входило здійснення контролю за дотриманням організаціями, підприємствами, установами всіх форм власності, фізичними особами підприємцями та громадянами міста вимог чинного законодавства України в сфері екології. Здійснення контролю за санітарним станом територій міста в частині вжиття заходів, щодо усунення виявлених недоліків.
Надання методичної, консультаційної та організаційної допомоги підприємствам міста незалежно від форм власності з питань дії організаційно- правових засад в сфері екології відповідно до чинного законодавства України.
Здійснювала інформування населення, підприємств, організацій про стан навколишнього природного середовища. Вела підготовку необхідних матеріалів, звітів та довідок для проведення комплексного екологічного моніторингу території міста.
Розглядала заяви, звернення, пропозиції та скарги громадян, підприємств, установ і організацій з питань екології.
Брала участь в розробленні проектів нормативно-правових актів з питань екології, поводження з твердими побутовими відходами, передбачених Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», коли розробником відповідних регуляторних актів виступав виконавчий комітет міської ради.
Готувала та в подальшому супроводжувала реалізацію міських програм з питань екології міста, брала участь в підготовці інших міських програм. Готувала та супроводжувала процедуру стратегічної екологічної оцінки документів державного планування.
Приймала участь у підготовці проектів рішень з питань екології та винесення їх на розгляд виконавчого комітету та міської ради.
Готувала пропозиції та організацію проведення загальноміських акцій та заходів природоохоронного напрямку.

Головний спеціаліст- державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища

з 05.2013 по 01.2015 (1 рік 8 місяців)
Державна екологічна інспекція у Запорізькій області, Запоріжжя (Реалізація державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища)

Здійснювала державний нагляд (контроль) за додержанням центральними органами виконавчої влади та їх територіальними органами, місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування в частині здійснення делегованих їм повноважень органів виконавчої влади, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форми власності і господарювання, громадянами України вимог природоохоронного законодавства України.
Проводила перевірки (у тому числі документальні), складала відповідно до законодавства акти за результатами здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням вимог природоохоронного законодавства, надавала обов’язкові до виконання приписи щодо усунення виявлених порушень вимог природоохоронного законодавства та здійснювала контроль за їх виконанням.

Дефектоскопіст з магнітного контролю 4 розряду

з 12.2012 по 05.2013 (5 місяців)
АТ «Мотор Січ», Запоріжжя (Металургійна промисловість, металообробка)

Займалася виявленням дефектів, механічних пошкоджень і браку на виробництві деталей складної конфігурації за заданими параметрами контролю.

Освіта

Національний авіаційний університет, Навчально-науковий інститут неперервної освіти

Юридичний, право, Київ
Вища, з 2019 по 2022 (3 роки)

Бакалавр. Спеціалізація: правознавство.

Запорізький Національний Університет

Біологічний, Екологія та охорона навколишнього середовища, Запоріжжя
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Бакалавр, спеціаліст.
Спеціалізація: Екологічні та природно-заповідні мережі.

Додаткова освіта та сертифікати

Онлайн курс з довкіллєвих аспектів управління ОТГ

2022, 5 місяців

Доступ до публічної інформації, Дія. Цифрова освіта

2022

Зірки е-демократії, Дія. Цифрова освіта

2022

Запобігання корупції у сфері публічного управління. Регіональний аспект

2020

Ділове українське мовлення

2020

Додаткова інформація

Характер спокійний, урівноважений, доброзичлива, комунікабельна, творча, пунктуальна, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: