Резюме від 24 червня 2022 Файл

Сергій

Фахівець з постачання

Місто:
Прилуки

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Корнієнко Сергій Геннадійович

Менеджер з постачання

Дата народження: 31.03.1987р.н.
Освіта: вища юридична
Місце проживання: м. Прилуки
Тел.: моб.-[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Трудова діяльність:
З червня 2008 року по лютий 2010 року – працював на посаді державного виконавця в Деснянському відділі державної виконавчої служби Чернігівського міського управління юстиції.
З лютого 2010 року по жовтень 2010 року – працював на посаді старшого державного виконавця в Центральному відділі державної виконавчої служби Чернігівського міського управління юстиції.
З жовтня 2011 року по червень 2012 року працював юрисконсультом у ФОП Ведмідський В.В.
З червня 2012 року по травень 2013 року працював юрисконсультом Управління Держкомзему у м. Прилуки Чернігівської області.
З травня 2015 року по грудень 2015 року працював юрисконсультом ФОП Корнієнко В.Б.
З червня 2018 року по липень 2020 року працював водієм Прилуцького наркологічного диспансеру.
З жовтня 2020 року і по квітень 2021року працював на посаді старшого державного виконавця Прилуцького міськрайонного відділу державної виконавчої служби Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції(м. Суми).

Професійні навчки:
Маю досвід роботи з цивільно та цивільно-процесуальними документами, участь у судових засіданнях першої та апеляційної інстанції. Знайомий з претензійною роботою, позовним провадженням та процедурою виконання судових рішень.
Ведення переговорів з клієнтами, розробка та укладання договорів, правовий аналіз документів, необхідних для укладення угод, діловодство (посадові інструкції, положення, накази, протоколи, службові записки, документообіг та ін.), співпраця з державними органами, пошук та спілкування з боржниками, претензійна робота, стягнення заборгованості, представництво в суді.

Освіта:
2003 – 2007р. Чернігівський державний інститут економіки і управління. Спеціальність: „Правознавство”. Кваліфікація: „Бакалавр”.
2007 – 2008р. Академія праці і соціальних відносин. Федерації професійних спілок України, м. Київ. Спеціальність: „Правознавство”. Кваліфікація: „Спеціаліст”.


Особисті якості:
наділений вмінням швидко навчатися, енергійний, стресостійкий, відповідальний, комунікабельний, дисциплінований, ціленаправлений.

Додаткові відомості:
Сімейний стан: одружений.
Васне авто: так
Можливість відряджень: так

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: