Резюме від 15 червня 2024 PRO

Ісоян

Адміністратор, 37 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Поліцейський

з 03.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
УПП в м. Києві, Київ (Сили оборони)

Менеджер ресторану

з 09.2021 по 02.2023 (1 рік 5 місяців)
Ресторани, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління рестораном та персоналом до 17 осіб

Освіта

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Міжнародні соціальні проекти та волонтерська діяльність, Київ
Вища, з 2022 по 2024 (2 роки)

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Факультет соціології і права, 281 Публічне управління та адміністрування
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Диплом з відзнакою за спеціальністю 281 "Публічне управління та адміністування". Під час навчання брав участь в реалізації проекту «Синергія знань, досвіду та креативності заради майбутнього» від Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України при подальшій підтримці публікації Представництвом ООН в Україні та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. У рамках роботи було проаналізовано ряд конкретних прикладів з міжнародного досвіду та визначено перелік заходів, запровадження яких в Україні сприяло б досягненню цілей сталого розвитку, зокрема обґрунтовано необхідність створення стимулів для розвитку в Україні циркулярної економіки. Результати проведеного дослідження враховано у процесі підготовки першого Добровільного національного огляду щодо прогресу України у досягненні Цілей сталого розвитку, який представлено під час Політичного форуму високого рівня зі сталого розвитку під егідою ЕКОСОР 15 липня 2020 року в м. Нью-Йорку (https://www.me.gov.ua/Files/GetFile?lang=uk-UA&fileId=565d9260-a80f-4c37-9ad9-888e9c907a6e). Маю наукову статтю, опубліковану журналом “Юридична Україна” на тему: “Поняття “система надання адміністративних послуг” та її сутність”. В 2021 році написав роботу для ХI Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми управління: трансформація публічного управління у постковідному світі» (https://ktpu.kpi.ua/wp-content/uploads/2021/12/spu2021.pdf). В 2023 році завершим Академію патрульної поліції в місті Києві із золотою медаллю. В 2023 році написав роботу до ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет конференції з нагоди відзначення Дня науки – 2023 в Україні «Актуальність та особливості наукових досліджень в умовах воєнного стану» ДНДІ МВС України (https://www.doi.org/10.36486/23-05-2023) та роботу до ХІI Міжнародної науково-практичної конференції «Соціальна робота у глобальному та національному вимірах: виклики, загрози, перспективи розвитку» (XII International Scientific and Practical Conference "Social work in global and national dimensions: challenges, threats, development prospects"), яка відбулася 23-24 листопада 2023 року у м. Києві (Україна) на базі кафедри філософії КПІ ім. Ігоря Сікорського.
В 2024 році закінчив магістратуру в Національному технічному університеті України «Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського» за спеціальністю Соціальна робота за освітньою програмою "Міжнародні соціальні проекти та волонтерська діяльність". Ще трішки про себе: орієнтованість на результат, дисциплінованість, порядність, цілеспрямованість, багатозадачність, відповідальність, наполегливість, креативність, енергійність, стресостійкість, рішучість, продуктивність, здатність швидко навчатися, уважність, чемність, дружелюбність, почуття гумору, харизма.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: