Резюме від 17 травня 2023

Діана

Організатор культмасових заходів, завідувач, психолог, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач молодіжного центру "Енергія"

з 02.2021 по нині (3 роки 4 місяці)
Палац культури Миколаївської міської ради Краматорського району Донецької області, Миколаївка (Донецька обл.) (Сприяння соціалізації та самореалізації молоді, інтелектуальному, моральному, духовному розвитку, реалізації її творчого потенціалу та національно-патріотичному вихованню, популяризації здорового способу життя, працевлаштуванню та зайнятості у вільний час)

Здійснення керівництва молодіжного центру; Аналіз діяльності центру, забезпечення підготовки та своєчасного подання встановленої звітності; Проведення роботи щодо організації дозвілля молоді, діяльності молодіжного центру; Забезпечення кваліфікованим комплектуванням та використанням кадрів, проведення виховної роботи щодо розвитку творчої ініціативи, підвищення професійної кваліфікації; Контроль за виконанням працівниками поточних і перспективних планів роботи; Контроль творчої та трудової дисципліни, додержання працюючими правил і норм охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.
Нагороджена грамотою у конкурсі "Молода людина року-2021" за значний внесок у розвиток волонтерства, та молодіжної політики міста.

Організатор культурно-дозвіллєвої діяльності 1 категорії

з 02.2021 по 03.2021 (1 місяць)
Палац культури Миколаївської міської ради Краматорського району Донецької області, Миколаївка (Донецька обл.) (Маркетинг, реклама, PR)

Проведення масових ігор, забезпечення колективного ігрового спілкування; Організація вистав, розваг та інших форм організації дозвілля населення.

Практичний психолог

з 02.2020 по 02.2021 (1 рік)
Заклад дошкільної освіти №2 "Ромашка", Миколаївка (Донецька обл.) (Дошкільна освіта, залучення дітей до загальнолюдських цінностей, розвиток творчих та розумових здібностей.)

Психологічний розвиток дітей; взаємодія з сім`ями дітей у вихованні, для забезпечення повноцінного розвитку дитини; забезпечення інтелектуального, та особистісного розвитку дитини.

Освіта

Донбаський Державний педагогічний університет

Факультет гуманітарної та економічної освіти, Спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки (Педагогіка вищої школи), Слов'янськ
Вища, з 2020 по 2021 (1 рік)

Є сертифікат який засвідчує що, Васюкова Діана Олександрівна опанувала дисципліни вибіркового блоку "Позашкільна освіта"

Московський державний педагогічний університет

Факультет дошкільної педагогики та психології, Москва
Вища, з 2015 по 2019 (4 роки)

Є свідоцтво від Міністерства освіти і науки України, про визнання в Україні іноземного документа про освіту, який дозволяє на працевлаштування та продовження навчання відповідного до чинного законодавства.

Додаткова освіта та сертифікати

Програма "Молодіжний працівник"

2021, 23-25 червня

Участь у програмі по обміну досвідом з молодіжними працівниками Литви "#GO_Volunteer"

2021, 25-29 жовтня

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Робота з оргтехнікою Швидкий набір тексту

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Пунктуальна, відповідальна, уважна, комунікабельна. Прагну до самовдосконалення, швидко навчаюсь. Не маю шкідливих звичок.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: