Резюме від 26 червня 2023 PRO

Анастасія

Банкір, керівник підрозділу, напрямку

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор з продажу продуктів корпоративного бізнесу

з 02.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
Радабанк, АБ, АТ, Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів корпоративного та роздрібного бізнесу на обслуговування в банк. Розширення співпраці з діючими клієнтами. Неторгівельні операції

Заступник начальника з корпоративного бізнесу Запорізької дирекції АТ «АБ «Радабанк».

з 09.2017 по 04.2022 (4 роки 7 місяців)
АТ «АБ «Радабанк», Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

основні обов'язки: загальне операційне управління Відділеннями, розробка та впровадження заходів щодо залучення клієнтів (пряме залучення), виконання планових показників Дирекції,
власні досягнення: відкриття нового універсального відділення, отримання позитивного фінансового прибутку після 9-ти місяців функціонування, забезпечення стійкої та ефективної роботи персоналу. Залучення корпоративних клієнтів на обслуговування до Центральної Дирекції, виконання планових показників.

Директор відділення

з 07.2011 по 08.2017 (6 років 1 місяць)
ПАТ «Діамантбанк», Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

основні обов'язки: загальне управління діяльністю Відділення (операційна діяльність та касова дисципліна); організація роботи персоналу; організація та виконання роботи, спрямованої на залучення клієнтів; забезпечення виконання Відділенням планових показників, знання та технічне виконання всіх продуктів, що представлені банком.
власні досягнення: виведення неприбуткового відділення (більше 4-х років функціонування) на позитивний результат в перший місяць роботи, за підсумками року- на значний прибуток; за п'ять років роботи відділення входить до десятки кращих за фінансовим прибутком, 2014р., 2015р. - відділення визначено кращим серед українських банків-партнерів по роботі з системою "Avers", кінець 2016р. - подяка Голови Правління "за особистий внесок у розвиток банку".

Начальник відділу обслуговування корпоративних клієнтів

з 08.2006 по 07.2011 (4 роки 11 місяців)
ПАТ «Діамантбанк», Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

основні обов'язки: залучення клієнів на комплексне обслуговування, відкриття, ведення та обслуговування рахунків клієнтів корпоративного бізнесу, виконання функцій спеціаліста з фінансового моніторингу, організація та контроль операційно-касової роботи Дирекції, роботи з клієнтами за зовнішньоекономічними операціями, формування та перевірка статистичної звітності НБУ, контрольні функції по роботі цільового відділення.

Провідний економіст

з 12.2003 по 08.2006 (2 роки 8 місяців)
АППБ «Аваль», Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

основні обов'язки: повний спектр послуг з розрахунково-касове обслуговування юридичних та фізичних осіб, прийом платежі від населення, робота за міжнародними переказами швидкого перерахування коштів, кредитування фізичних осіб, робота з дорожніми чеками, робота з дрогоцінними металами.

Економіст

з 12.2003 по 01.2005 (1 рік 1 місяць)
АППБ «Аваль», Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

основні обов'язки: розрахунково-касове обслуговування юридичних осіб, прийом платежі від населення, робота за міжнародними переказами швидкого перерахування коштів.

Освіта

Класичний приватний університет

Облік та аудит, Запоріжжя
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

базова освіта - навчальна школа з "відзнакою"
вища - Класичний приватний університет, спеціальність - "Облік та аудит, кваліфікація: магістр.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Власні якості: порядна, ініціативна, стресостійка, активна, готова до навчання та адаптації під умови компанії. 

Додаткові дані: вільно розмовляю українською мовою, англійська - зі словником; вільний користувач ПК, наявність власного авто, водійське посвідчення (категорія "Б"")

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: