Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Людмила

Операційний директор (регіональний, мережі)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 08.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
"Юджин Фуд", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Обов'язки:
Здійснення керівництва операційної, фінансової та господарської діяльностю ресторанів мережі.

Стратегічна діяльність:

•Впровадження системних інструментів з цілью покращення ефективності бізнес-процесів.
•Розроблення поточних і перспективних планів розвитку закладів з цілью підвищення ТО.
•Проведення аналізу ринку з подальшим формуванням основних конкурентів та їх переважаючих сторін з цілью покращення надання послуг та залученням нових гостей.
•Участь в розробці стандартів та посадових інструкцій мережі.
•Участь в розробці мотиваційних проектів для підвищення ефективності показників реалізації збуту.
Аналіз та виявлення системних недоліків програмного забезпечення, інтеграції/ синхронізації.

•Фінансова діяльність:
•Стратегічне планування фінансових операційних документів Budget, P&L та Cash flow.
•Контроль за використання ресурсів, аналіз та оптимізація витрат для збільшення Net profit.
•Моніторинг та аналіз цін закупівлі сировини та витратних матеріалів.
•Здійснення контролю за виконанням зобов’язань перед контрагентами та партнерами.
•Проведення оплат контрагентам, нарахування та виплата заробітньої платні, контроль за дотриманням договірних умов.

Господарська діяльність:

•Організація та налаштування роботи підрозділу виробництва та сервісу від контролю постачання сировини до приготування страв та віддачі гостю.
•Аналіз та робота над покращенням головних бізнес-показників ресторанів: відвідуваність, відгуки та NPS, середній чек, швидкість приготування, доставка замовлення, Food cost.
•Набір, навчання, адаптація, мотивація та розвиток команди.
•Взаємодія з контрагентами та державними органами.
•Виконання вимог та системи безпечності продуктів.
•Забеспечення дотримання правил охорони праці та техніки безпеки.
•Участь в проведення переговорів з партнерами в тому числі по зниженню умов арендної ставки.

Нові проекти:
Запуску нового проекту компанії на теперішній час.

Директор ресторану

з 03.2021 по 06.2022 (1 рік 3 місяці)
"FISH&CHIPS", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Обов'язки:

Участь в запуску нового закладу мережі на 300 м2 з нуля від будівельних робіт до відкриття. Пропозиції до внесення змін в проекту, контроль за виконанням будівельних та дизайнерських робіт у відведений термін, отримання дозвільної документації для запуску об'єкта, проведення закупівель обладнання, інвентарю та продукції для запуску закладу, шляхом системи тендеру.
•Проведення аналізу ринку конкурентів, участь у формуванні цінової політики.
•Набір команди запуску. Навчання, розвиток та розробка мотиваційної системи КРІ.
•Побудова процесу роботи кухні та сервісу на етапі запуску з проведенням аналізу роботи та подальшим усуненням недоліків.
• Планування та погодження річного та щомісячного бюджету на основі прогнозованих показників, аналогічного періоду в динамиці - Budget, P&L.
•Аналіз цін сировини, пакування та витратних матеріалів. Контроль за
костами FC та LC.
• Дослідження продажу АBC, аналіз калькуляцій та технологічних карт.
•Контроль за виконанням дотримання фінансової моделі компанії, подання корегування виявлених розбіжностей від прогнозованих показників.
• Побудування локальної стратегії маркетингових заходів, підвищення рівня в пізнаваності закладу та лояльності гостей.
•Розробка та запуск послуги доставки пішим кур’єром та на авто з мінімізацією можливих витрат.
•Нагляд за виконання забов’язень перед контрагентами та партнерами.
•Контроль за виконанням вимог компанії та законодавства по ведення касових операцій, охорони праці та техніки безпеки. Проходження перевірки податкової та ДСНС. Вирішення питань з контролюючими державними органами.

Причина звільнення:
Закриття мережі через повномаштабну війну.

Директор ресторану

з 12.2016 по 03.2021 (4 роки 3 місяці)
Пузата Хата, мережа ресторанів, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
•Ведення операційної та господарської діяльності закладу мережі площею 1100 м2 та цехом виробництва напівфабрикатів.
•Організація роботи підрозділу виробництва від процесу отримання сировини та н/ф, виготовлення н/ф, приготування та їх реалізації.
•Розрахунок та контроль за виконанням норми виробництва кг/годин на одного кухаря. Виконання замовлення мережі на виготовлення н/ф на щомісячній основі та сезонного розширення асортименту.
•Постійний контроль за якістю страв та рівнем сервісу згідно вимогам компанії.
•Аналіз відгуків та NPS гостей, усунення недоліків в бізнес - процесах та реабілітація гостя.
•Навчання та розвиток середньої та вищої ланки команди підприємства. Контроль за веденням доручених департаментів, аналіз показників ефективності.
•Планування та погодження бюджету підприємства довірених підрозділів. Аналіз та захист фінансових результатів перед операційним відділом.
•Координація забезпеченням виконання контрольованих фінансових показників закладу та стратегія їх покращень.
•Розробка та впровадження стандартів компанії, контроль за їх виконанням та вдосконаленням.
•Нагляд за ведення касової діяльності та її звітності згідно вимог законодавства. Організація, забезпечення та ведення системи з охорони праці та техніки безпеки на підприємстві.
•Оформлення та контроль за оновленням дозвільної документації підприємства.
•Розробка стратегії та її реалізація, що до проведення реформації та інновації діяльності закладу.
•Залучення інвестицій на проведення часткового ребрендінгу та реконструкції приміщення з розширенням торгівельної площі для збільшення пропускної здатності та привабливості бренду з цільцю підвищення ТО та операційного прибутку. Як результат перевиконання очікуваних результатів.

Причина звільнення:
Бажання розвитку та реалізації в нових проектах. Загальний досвід роботи в компанії складав більше 10 років.

Заступник директора ресторану

з 10.2012 по 12.2016 (4 роки 2 місяці)
Пузата Хата, мережа ресторанів, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Приватний вищий навчальний заклад "Запорізький комерційний коледж"

Юридичний, кваліфікація юрист, Запоріжжя
Середня спеціальна, з 2009 по 2011 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

RestoBanka - робота в умовах війни. Олена Риж - директор з сервісу та комунікації.

2022

RestoBanka - "Команда" сучасні тренди та виклики. Олена Риж - директор з сервісу та комунікації.

2022

Науково-практична конференція з міжнародною участю " Досвід впровадження системи управління системою безпечності HACСP"

2019

Тренінги з особистого розвитку за участі провідних СЕО України таких, як Андрій Федорів, Євгеній Черняк та інших.

2018-2020

Знання і навички

1С:Підприємство 1С УВП 1С ЗУП Iiko Asana Trello Google Docs Microsoft 365

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

  • Хардікова Юлія

    Хардікова Юлія

    Операційний директор, Юджин Фуд

    Контактні дані приховані
  • Ковальчук Надія

    Ковальчук Надія

    Операційний менеджер мережі, "FISH&CHIPS"

    Контактні дані приховані
  • Ковальчук Надія

    Ковальчук Надія

    Заступник директора філії, "Пузата Хата"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Граю в шахи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: