Мария

Кардіолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Асистент кафедри внутрішньої медицини № 3

з 08.2021 по 06.2022 (10 місяців)
Донецький національний медичний університет, Маріуполь (Образование, медицина)

В грудні 2021 року підвищила педагогічну кваліфікацію на базі кафедри організації вищої освіти та управління охороною здоров’я та гігієни ДНМУ: курс «Педагогіка вищої медичної школи» (Свідоцтво №02010698/000097-21).
За поточний період автор 1 статті у журналі та 5 тез, в тому числі за кордоном (1–Ванкувер, 1–Чікаго). Приймала активну участь в науково-практичній конференції «Синдром слабкості після перенесеного ковіду: погляд фізіолога , погляд клініциста» (листопад 2021) та конференції молодих вчених «Молодь і наука: виклики та перспективи» (грудень 2021), доповідь якої була відзначена радою молодих вчених при Донецькій облдержадміністрації.

Лікар-кардіолог

з 08.2019 по нині (5 років 1 місяць)
КНП ММР "Маріупольська міська лікарня швидкої медичної допомоги" (Кардіо-центр м. Маріуполь), Маріуполь (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Постійно впроваджую в практичну діяльність нові сучасні методи діагностики і лікування хворих терапевтичного та кардіологічного профілю.
Є сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Внутрішні хвороби» та сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю "Кардіологія".

Знання і навички

  • Цифрова грамотність

Рекомендації

Пархоменко Тетяна Анатоліївна

Пархоменко Тетяна Анатоліївна

Завідувач кафедри внутрішньої медицини № 3, ДНМУ

Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: