Резюме від 23 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/8641619

Копірайтер, коректор

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Підгайці
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ТНПУ

Факультет іноземних мов, середня освіта, Тернопіль
Вища, з 2015 по 2020 (5 років)

Знання і навички

Здатність до навчання Користувач ПК Грамотна усна та письмова мова Редагування текстів Користувач Google Chrome Швидкий набір тексту MS Word MS Office Користувач Internet

Додаткова інформація

Рік тому я вже намагалася працювати на просторах Інтернету, але побоялася. Я не є сильно обізнана в сучасних технологіях. Так, я маю закінчену вищу освіту, але являюся мамою в декреті, тому і не цікавилася різними методами, або ж сервірами для пошуку інформації.
Я дуже люблю читати, читати і ще раз читати. Завдяки книгам я відчула жагу до писання, а ще краще - до змін. Найкращою моєю здібністю є вміння вислухати і дати пораду. Я - природжений психолог.
Мені подобається, що навіть в найгіршій ситуації, я стараюся, і таки знаходжу маленький промінчик світла. Я за справедливість і рівноправ'я, а ще - за зміни. Тільки це не стосується довжини чи кольору мого волосся. Я люблю писати з ноткою гумору.
Не можу не вказати, що я мрію про видання моєї ще ненаписаної книги.
А для того, щоб не губити себе в буденності, я роблю маленькі відгуки на прочитані книги, які можна прочитати тут-> [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») :)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: