• Файл

Владислав

Шеф-кухар

Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 13 сторінок

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Шеін Владислав Андрійович
30.12.1994

Шеф-кухар з міста Сватове.

Досвід роботи у сфері громадського харчування понад 10 років.

Фіналіст відбору кухарів на проект «Пекельна Кухня». (відмовився від участі, через умови контракту)

Проживаю у Києві.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Шеф-кухар

з Січня 2022р - …
“Pride” Новий лаунж-бар для кіберспортсменів на бульварі Тараса Шевченка, у Києві.
Запустив проект з нуля, на посаді шеф-кухаря. Розробив і впровадив меню з калькуляційними картами.

Шеф-кухар

з 06.2021 до 01.2022
“Bloom”~coffee & food~, Київ (кафетерій)
Запросили для розкрутки кухні у кав'ярні.
Спочатку вдосконалив вже наявні сніданки та брускетти, додав нові, організував та обладнав робоче місце, налаштував процеси. Ввів обідні страви, розробив дитяче меню та вечері.
Готував та відпускав страви, навчав та налаштовував персонал.

Старший Кухар Універсал

з 04.2021 до 06.2021
“Healthy Time”, с. Крюківщина (здорове харчування)
Готував Раціони, Комплексні обіди, інші страви*

Кухар-універсал-мангальщик

з 01.2020 до 04.2021
«Італієць з Бейрута», Київ (ресторан)
Контактна кухня

Кухар гарячого процесу

з 07.2020 до 01.2021
«Kritikos”(раніше"Benjamin's Sheinker"), Київ (ресторан)
Контактна кухня

Кухар гарячого процесу

з 03.2020 до 07.2020
«Публіцист», Київ (ресторан)

Старший кухар

з 09.2019 до 01.2020 (4 місяці)
"Bigoli" KFM, Киев (Ресторан)
Відкривав нову точку в Київ-Фудмаркеті, від ресторану «Біголі». Починав із гарячого процесу. У результаті поставили старшим. Заміняв су-Шефа і допомагав йому.
Відповідав за злагоджену роботу команди, стежив за якістю страв, проводив переобліки, спілкувався з гостями і т.д.
Контактна кухня

Кухар

з 04.2019 до 09.2019 (5 місяців)
“Citronelle”, Київ (ресторан)
Холодний процес.
Кейтерінг.

Шеф-кухар

з 09.2018 до 04.2019 (7 місяців)
Princess, Київ (Man's club)
Запустив кухню з нуля, на посаді шеф-кухаря.
Спрямований з "Benjamin's Sheinker".

Старший кухар; кухар горяч

з 04.2018 до 09.2018 (5 місяців)
Benjamin's Sheinker, Киев (Ресторан)
Працював на гарячому процесі кухарем, через місяць поставили старшим зміни. Потім перевели на посаду шеф-кухаря у новий проект.
Контактна кухня.

Кухар; Старший кухар

з 04.2016 до 09.2018 (літні сезони)
“Van Gogh”,“Siam Paradise” Масандрівський пляж, Ялта (Ресторан біля моря)

Кухар універсал; Старший кухар

з 09.2013 до 03.2016 (2 роки 6 місяців)
Сен-су-Які & Italiano trattoria & Melrose, Луганск, Дніпропетровськ (Ресторани швидкого харчування)

Освіта:

ЛПТКЛ ЛНПУ, імені Т.Г. Шевченко

Кухар IV, Луганск
Середня спеціальна, з 2012 до 2014 (1 рік 9 місяців)

Портфоліо:

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: