Резюме від 15 липня 2022 Файл

Дмитро

Моторист

Вік:
22 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Бацанов Дмитро Олексійович
(Batsanov Dmytro Oleksiyovych)

Дата народження: 06.11.2001
Місце проживання: Полтавська обл. м. Полтава
Моб. Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: Пошук роботи з метою застосування здобутих у коледжі знань із спеціальності 185 «Нафтогазова інженерія та технології», спеціалізації «Обслуговування та ремонт обладнання нафтових і газових промислів».
Освіта: 2021 – до теперішнього часу – студент Навчально-наукового інституту нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Спеціальність - 185 Нафтогазова інженерія та технології. Перший курс. Денна форма навчання.
2021 закінчив Полтавський коледж нафти і газу Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" та отримав диплом Молодшого спеціаліста кваліфікація - «Технік з експлуатації та ремонту устаткування».
Досвід роботи: Проходив виробничу практику протягом чотирьох місяців на підприємстві «Weatherford», де здобув теоретичний та практичний досвід, також мав позитивний відгук від керівництва.
Додаткові відомості: Маю водійське посвідчення категорії «B», посвідчення за фахом: «Моторист бурової установки», «Слюсар з обслуговування бурових», досвідчений користувач ПК.
Особисті якості: Відповідальний, уважний, комунікабельний, працьовитий, цілеспрямований, ініціативний, займаюсь спортом, не маю шкідливих звичок, дисциплінований, здатний швидко навчатися новим видам діяльності.
Додаткова інформація: Знання мов: українська – рідна; російська – вільно володію; англійська – розмовна, маю сертифікат рівня «A2», продовжую навчання на вищий рівень.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: