Резюме від 16 грудня 2022 PRO

Руслан

Бренд-менеджер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 07.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
Інтернет-магазин PetFoodStore, Одеса (FMCG, online)

Фізична особа підприємець. Інтернет-магазин https://petfoodstore.com.ua на платформі Opencart. Онлайн продажі товарів для домашніх тварин преміум сегмента. Особисте наповнення унікальним контентом, заповнення мета тегів, налаштування реклами в Facebook, Google і підключення необхідних інструментів для просування магазину.

Бренд-менеджер

з 12.2011 по 03.2021 (9 років 3 місяці)
Крупно-оптова компанія Nutra5stars, офіційний дистриб'ютор в Україні зоотоварів компанії Diamond Pet Foods (США)., Одеса (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження стратегії просування на ринок брендів преміум класу (США). Запуск та просування нових брендів. Брендування (розробка рекламних текстів, плакатів, бігбордів, каталогів, буклетів, фірмового стилю, брендування торгових точок та автотранспорту), контроль якості всіх робіт. Планування та впровадження рекламних кампаній, акцій, програм лояльності, підтримка брендів. Участь у виставках та презентаціях. Координація робіт з їхнього проведення. Робота із ВІП-клієнтами. Аналіз ринку конкурентів, споживчих переваг та нових тенденцій з метою успішного просування брендів. Представленість у ТТ.

Грудень 2011р. - запуск власного монобрендового інтернет-магазину ZooHit на платформі PrestaShop. Особисто працював над дизайном, заповненням оновленням контенту. Запуск реклами Google Ads, Facebook Ads, підключення інструментів Google Analytics, Google Search Console. Адміністрування. Контроль усіх робочих процесів.

Червень 2012 р. - Запуск інформаційного сайту-візитки компанії Nutra5stars на платформі MDOX. Адміністрування, розробка та наповнення контентом.

Травень 2014 р. – Виведення на ринок України нового бренду лакшері сегменту – Taste of the wild. Представленість бренду у торгових точках, презентація на виставках, брендування. Запуск медіа реклами. Впізнаваємість бренду. Запуск інформативного монобрендового сайту на платформі MDOX. Адміністрування. Контроль за якістю всіх робіт.

Листопад 2015 р. – січень 2019 р. – Запуск власного виробництва компанії з виготовлення кормів для кішок та собак. Виведення на ринок власних брендів компанії: Milana, Doglike, Catlike, Easy Cook. Робота над упаковкою (дизайн розгортки, робота з підрядниками). Брендування, формування та розподіл рекламного бюджету, медіа-планування. Вибір форм та методів реклами. Участь у виставках та презентаціях. Аналіз ринку конкурентів, споживчих переваг та нових тенденцій з метою успішного просування брендів. Розробка інформативного сайту на платформі MDOX. Адміністрування, наповнення та оновлення контенту.

Березень 2019 - Запуск монобрендового інтернет-магазину «LudMart» на маркетплейсі Prom.ua. Головний адміністратор. Контроль усіх бізнес-процесів. Бізнес-сторінки у Facebook, Instagram. Запуск та налаштування реклами у Facebook, Instagram та Google Ads та інші інструменти.

Серпень 2019 р. - Запуск магазину Diamond на маркетплейсі Rozetka. Головний адміністратор. Контроль усіх бізнес-процесів.

Грудень 2019 р. – Запуск лендінгу nutragold.com.ua. Розробка дизайну та налаштування реклами у Facebook, Instagram та Google Ads.

Листопад 2020 р. – Запуск сучасного монобрендового інтернет-магазину «LudMart» на платформі OpenCart. Адміністрування, наповнення контентом, налаштування таргетованої реклами у Facebook, Instagram та Google Ads. Контроль усіх бізнес-процесів.

Причини зміни місця роботи:
Інвестор вирішив передати контракти во власність іншої компанії.

Менеджер-логіст, менеджер оптових продаж

з 02.2004 по 11.2011 (7 років 9 місяців)
Крупно-оптова торгівельна компанія «Титан-Рі», офіційний та ексклюзивний дистриб'ютор на Україну зоотоварів із США., Одеса (Харчова промисловість)

У 2004 році прийнят на роботу, на посаду менеджера-логіста. Складський облік. Найманий транспорт, транспорт підприємства (підпорядковані водії транспорту підприємства). Безперебійне забезпечення товаром клієнтів підприємства. Ведення графіка постачання клієнтам. Розподіл та переміщення товару та інших товарно-матеріальних цільностей між філіями компанії. Обробка замовлень клієнтів. Контроль залишків товарів. Своєчасне поповнення тари та упаковки фасувальної продукції. Участь у формуванні замовлення (ТМЦ) із США для поповнення товарних залишків на Головному складі. Інвентаризація. Робота з усією супровідною документацією. Реєстрація та сертифікація товару. Маркування.

З 2007 року менеджер з оптових продажів, робота з ВІП-клієнтами та мережевим роздрібом.

Обов'язки на посаді:
Організація просування продукції на зооринку в України. Робота з ВІП клієнтами, робота з наявною базою клієнтів, розширення бази клієнтів. Поліпшення взаємовідносин, виявлення потреб клієнтів для успішного просування (реалізації) продукції. Аналіз ринку та конкурентів, споживчих переваг та нових тенденцій з метою успішного просування товару, моніторинг. Збільшення продажу, ведення звітності. Контроль дебіторської заборгованісті. Участь у формуванні цінової політики та стратегії компанії. Ведення документообігу. Укладання договорів. Участь у виставках та презентаціях.
Впевнений користувач ПК. Високе знання ПК. Робота в 1С. Комунікативні навички.

Причини зміни місця роботи:
Після поділу компанії продовжив роботу вже в компанії "Nutra5stars" - офіційному ексклюзивному дистриб'юторі в Україні зоотоварів компанії "Diamond Pet Foods", США.

Диспетчер-логіст

з 07.2002 по 02.2004 (1 рік 7 місяців)
Траснпортно-експедиційна компанія "Амекс-транс", Одеса (Транспорт, логістика)

Безперебійне забезпечення клієнтів-замовників найманим вантажним автотранспортом та транспортом підприємства. Укладання договорів, контрактів. Супровід угод. Розширення бази клієнтів, бази даних автотранспортних підприємств. Робота з ВІП-клієнтами. Ведення всієї необхідної документації, контроль за дебіторською заборгованістю, звітність, моніторинг, холодні дзвінки, досягнення поставлених завдань.
Хороша клієнтська база, база даних транспортних підприємств та їхнє постійне оновлення. Впевнений користувач ПК. Знання ПК вище за середнє. Знання всіх потрібних офісних програм.

Причини зміни місця роботи:
Відсутність перспективи подальшого розвитку підприємства. Самореалізація. Прагнення розвиватися та досягти більшого. Кар'єрний ріст.

Освіта

Південноукраїнський державний педагогічний університет ім. Ушинського

Фізико-математичний факультет, спеціальність: математика та основи економіки, Одеса
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Знання і навички

Пользователь ПК Користувач ПК Google Ads WordPress Знание офисных программ Instagram Facebook OpenCart Google Администрирование Реклама Знання офісних програм Prom.ua Адміністрування PrestaShop Rozetka

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Легковий автомобіль, права водія категорії «В» (стаж водіння 12 років).

Особисті якості:
Комунікативність, грамотне публічне мовлення, енергійність, креативність, командний підхід до роботи, вміння бачити деталі, аналітичні, управлінські та організаційні здібності, готовність працювати на результат.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: