Резюме від 16 липня 2022 Файл

Олена

HR-менеджер, інженер-технолог, спеціаліст в галузі харчових технологій

Вік:
40 років
Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Городиська Олена

Контактний номер тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса проживання: м. Чернігів

1. Особисті дані
Дата народження: січень 1984р.
Сімейний стан: заміжня, маю дитину.
Маю водійське посвідчення

2. Мета
Розгляну різні пропозиції

3. Освіта
2004-2008рр. – Національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія хліба,
кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів». Кваліфікація – спеціаліст з технології хліба,
кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.
2008-2011рр. – Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка,
спеціальність «Педагогіка і методика середньої освіти. Професійне навчання». Кваліфікація – інженер-
педагог, дослідник в галузі харчової промисловості та організація громадського харчування. Диплом
магістра.
2015-2018рр. – Навчання в аспірантурі на денній формі у Харківському державному університеті
харчування та торгівлі. У травні 2019 року захищено дисертацію за спеціальністю «Технологія
хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів». Присвоєно науковий
ступінь кандидата технічних наук

4. Додаткова освіта
Квітень 2008р. – участь у семінарі-нараді «Хід виконання Програми розвитку та технічного
переоснащення виробничих підприємств, підвищення ефективності господарювання, отримання
кредитів з частковою компенсацією відсоткової ставки за користування, впровадження систем
безпечності продукції НАССР».
Січень 2014р. – проходження комп’ютерних курсів Intel.
Сертифікати наукового стажування:
1. «Академічна доброчесність: виклики сучасності», з 02.03 по 09.04. 2020 р. 180 академічних
годин. Сертифікат KW-042020/046 від 09.04.2020, 02.03 –09.04.2020) / Польсько-українська фундація
«Інститут Міжнародної Академічної та Наукової Співпраці», Духовна Академія Університету
Кардинала Стефана Вишинського, Фундація ADD. – Республіка Польща, Варшава.
2. SCIENCE AND PRACTICE OF TODAY, International science group, 24 академічні години (0,8
кредитів ECTS), 16-19 november, Ankara, Turkey, 2020.
3. RECENT SCIENTIFIC INVESTIGATION, 12 академічних години 6-8 decenber, Oslo, Norway,
2020.
4. RECENT SCIENTIFIC INVESTIGATION, 12 академічних години, 11-12 December 2021, Oslo,
Norway.
5. Досвід професійної та трудової діяльності

Вересень 2019р. і по теперішній час
Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, доцент кафедри хімії,
технологій та формації.
Обов’язки:
- викладач фахових дисциплін за спеціальністю 181 Харчові технології;
- керівництво курсовими та дипломними роботами/проєктами студентів;
- організація та керування професійно-практичною підготовкою студентів;
- робота зі стейкхолдерами;
- проведення профорієнтаційної роботи;
- гарант освітньої програми Харчові технології та інженерія.
Наукові інтереси: дослідження якості та безпечності харчових продуктів; розробка технологій
борошняних та кондитерських виробів оздоровчого призначення з додаванням продуктів переробки
рослинної сировини.

Вересень 2015р. – серпень 2019р.
Чернігівський національний технологічний університет, асистент кафедри харчових технологій.
Обов’язки:
- лектор спецкурсу підготовки магістрів;
- проведення лабораторних робіт підготовки бакалаврів;
- керівництво курсовими роботами та проектами, дипломними роботами та проектами студентів
ступеня вищої освіти «бакалавр» та «магістр».
- керівництво професійно-практичною підготовкою студентів, забезпечення студентів базами
практики;
- проведення профорієнтаційної роботи (дні відкритих дверей, відвідування шкіл та технікумів,
проведення майстер-класів з абітурієнтами; виїзні профорієнтаційні заходи тощо);
- керівництво науковою роботою студентів, підготовка їх до участі у конференціях;
- оформлення та ведення навчальної документації, підготовка та видання методичних вказівок.

Вересень 2013р. – грудень 2015р.
Чернігівський центр професійно-технічної освіти, майстер виробничого навчання з професії
«Тістороб. Пекар», викладач з професії «Кондитер».
Обов’язки:
- забезпечення професійно-практичної підготовки учнів, забезпечення їх базами практики;
- приймання кваліфікаційних пробних робіт, іспитів;
- лектор курсу;
- оформлення та ведення навчальної документації;
- куратор навчальної групи;
- проведення виховної роботи та спілкування з батьками;
- керівництво гуртком «З любов’ю до хліба», завідування кабінетом.

Жовтень 2004 – вересень 2014р.
Заготівельно-виробниче об’єднання Чернігівської облспоживспілки, інженер-технолог
виробничого відділу.
Обов’язки:
- забезпечення роботи хлібопекарських підприємств області;
- ведення статистичної звітності, аналіз роботи підприємств;
- листування з адміністрацією, Укоопспілкою, постачальниками тощо;
- консультації щодо вибору устаткування, пошук сировини, впровадження новітніх технологій тощо.

Вересень 2003 – жовтень 2004р.
ВАТ «Чернігівський хлібокомбінат», кондитер.
Обов’язки:
- замішування різних видів тіста;
- приготування оздоблювальних напівфабрикатів;
- оздоблення та оформлення тортів і тістечок.

6. Володіння мовами
- українська, російська – вільно;
- англійська – на рівні А2;
- іспанська – на рівні А2, вивчаю в теперішній час

7. Особистісні якості
Відповідальна, цілеспрямована, комунікабельна, маю організаторські здібності та бажання навчатись і
розвиватись.

Особистий девіз: Немає межі самовдосконаленню!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: