Резюме від 29 квітня 2024 Файл

Євген

Викладач гітари

Вік:
24 роки
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Губаренко Євген Євгенійовий
Особисті дані: Дата народження: 16.03.2000
Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: "Гадяцький коледж культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського" ступінь вищої освіти МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ спеціальність Менеджмент соціокультурної діяльності освітньо-професійна програма Народне інструментальне мистецтво. Професійна кваліфікація Організатор культурно-дозвіллєвої діяльності, керівник аматорського інструментального колективу. (2015-2019 р.р)
Додаткові відомості: Учасник народного інструментально-вокального ансамблю "Barva" (Гітара), і учасник народного вокального ансамблю "Kanto" (сольний та ансамблевий спів).
Вільно володію українською мовою, комунікабельний, артистичний, цілеспрямований, врівноважений, маю відмінні організаторські здібності.
Володію багатьма музичними інструментами, як від народних так і до естрадних. Також володію вокалом. Був не однократним учасником та керівником бендів, саме у якості гітариста та вокаліста. Також був музикантом у ресторанах (Picasso, Кремінь, Метрополь) м.Кременчук.
Досвід роботи: Козельщинська дитяча музична школа Викладач по класу гітари (2 р). Художній керівник багатьох СБК (понад 5 р). Керівник дитячого ансамблю гітаристів.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: