Резюме від 6 березня 2023 Файл

Віталій

Інженер з кошторисної роботи

Вік:
54 роки
Місто проживання:
Ірпінь
Готовий працювати:
Буча, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Семенець Віталій Анатолійович
Дата народження: 1 січня 1970 року
Національність: українець
Сімейний стан: одружений
Місце проживання: м.Ірпінь, Київської області

Освіта: 1993-1999 рр. Придніпровська державна академія будівництва та архітектури
Спеціальність: Промислове та цивільне будівництво (заочна форма навчання)
Професійний досвід:

1997-2001 рр. - Помічник директора по кошторисно-договірним питанням в канадсько-українській компанії «Березань –ЕFFЕ» . Котеджно-каркасне будівництво дерев’яних будинків.

2001-2003 рр. – ТОВ «Рубі Роз» майстер будівельник дільниці по будівництву цеха переробки птиці (птахофабрика в с. Морозівка, Баришівського району)

2004-2007 рр.- Інженер з кошторисної справи в будівельній компанії ЗАТ «Електромонтаж». Будівництво приватних житлових будинків в пгт. Пуща-Водиця. Служба Замовника.

2007-2008 рр. Виконробом (неофіційне працевлаштування). Розширення торгових площ існуючих магазинів.

2010-2011 рр. Інженер-кошторисник компанії «Баєр-С» на реконмтрукції НСК «Олімпійський». Зона вболівальників. Будівельні та опоряджувальні роботи (неофіційне працевлаштування).

2012-2015 рр. Інженер-кошторисник в ТОВ «Соціальна молодіжна ініціатива» монолітно-каркасне висотне будівництво. Служба Замовника. (Група компаній Войцеховського)

2015-2017 рр. Начальник дільниці в м.Вишневе. Зевершення і введеня в експлуатацію законсервованого раніше комплексу будівель з трьох секцій (неофіційне працевлаштування)

2017-2019 рр. Начальник кошторисного відділу ТОВ «Варда». Будівництво за бюджетний кошт дитячих садочків, шкіл, лікарень.

2019-2020 рр. Інженер-кошторисник в компанії по будівництву амбулаторій первинної медицини за бюджетний кошт. (котеджне будівництво каркасних будинків)

2021 р (перше півріччя) - Інженер-кошторисник в компанії «Солід Хауз». Служба Підрядника. Монолітно-каркасне будівництво

2021-по 3.03.2022- Інженер-кошторисник в компанії «Розетка». Опоряджувальні роботи по відкриттю точок обслуговування клієнтів і будівництво логістичного центру в с.Требухів. Служба Замовника.

Спеціальні навики: Програми АutoCad, АВК,ИВК . Складання й перевірка кошторисів. Визначення поточної собівартості об’єкту будівництва. Складання калькуляцій на виготовлення конструкцій та виробів. Захист кошторисів перед Замовником і в експертизі, списання матеріалів на будівництві по даним бухгалтерії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: