Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Валентин

Менеджер проєктів, керівник відділу, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по рекламе

з 10.2022 по нині (1 рік 6 місяців)
STK production, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Робота з існуючими замовниками та напрацювання нових. Розробка рекламних конструкцій. Розрахунок вартості замовлень. Робота з завовленням на всіх етапах (від постановки завдання дизайнеру до здачі об'єкта, або продукції).

Фахівець з управління проектами

з 06.2016 по 07.2022 (6 років 1 місяць)
ТОВ "ОПР" (StarLight Scenery), Київ (ЗМІ, медіа)

Розробка, виготовлення, монтаж декорацій і реквізиту для провідних телеканалів України (СТБ, Новий канал, ICTV, ТРК Україна, М1, Україна 24, Перший національний та інших), а також для театрально-концертних постановок та шоу-програм. Повний комплексний супровід проектів.

Провідний фахівець рекламно-інформаційних систем

з 08.2013 по 05.2016 (2 роки 9 місяців)
ТОВ "Рентигн" (мережа магазинів "Фокстрот"), Київ (Роздрібна торгівля)

Організація забезпечення магазинів мережі «Фокстрот» усіма необхідними елементами зовнішньої та внутрішньої реклами. Моніторинг ринку зовнішньої реклами, проведення тендерів щодо відбору підрядників на виготовлення та монтаж рекламних конструкцій. Робота з підрядниками, підбір нових. Розробка та адаптація рекламних конструкцій відповідно до затверджених стандартів бренду. Прорахунок кошторисів вартості замовлень. Ведення замовлення на всіх етапах роботи (від постановки завдання дизайнеру до здачі об'єкта). Оформлення всіх документів.

Менеджер із зовнішньої реклами. Керівник відділу зовнішньої реклами

з 12.2010 по 05.2013 (2 роки 5 місяців)
ТОВ "Мобілочка", Київ (Роздрібна торгівля)

Організація забезпечення магазинів мережі «Мобілочка» всіма необхідними елементами реклами. Прорахунок кошторисів вартості замовлень. Укладання договорів із підрядниками. Веде замовлення на всіх етапах роботи (від постановки завдання дизайнеру до здачі об'єкта, або продукції). Оформлення всіх документів. Постановка завдань підлеглим менеджерам, контроль виконання поставлених завдань за якістю та термінами. Ведення звітної документації з відділу.

Менеджер по рекламі

з 10.2009 по 11.2010 (1 рік 1 місяць)
ООО "КРВГ-Столитця", Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Пошук та залучення нових замовників. Розробка рекламних конструкцій. Розрахунок вартості замовлень. Укладання договорів із замовниками чи підрядниками. Веде замовників на всіх етапах роботи (від постановки завдання дизайнеру до здачі об'єкта, або продукції). Оформлення всіх документів.

Менеджер по рекламі

з 10.2004 по 10.2009 (5 років)
ПП "Зебр-А", Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Робота з існуючими замовниками та напрацювання нових. Розробка рекламних конструкцій. Розрахунок вартості замовлень. Пошук та робота з підрядниками. Веде замовників на всіх етапах роботи (від постановки завдання дизайнеру до здачі об'єкта, або продукції). Друк на широкоформатному принтері.

Заступник директора

з 01.2001 по 09.2004 (3 роки 8 місяців)
ЗАТ «Інженерне підприємство «Потік», Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Складання, встановлення та налаштування комп'ютерних класів. Виготовлення та монтаж електронних табло. Розробка дизайн-макетів. Робота з підрядниками та постачальниками. Виготовлення та монтаж рекламних конструкцій.

Освіта

НАУ

Автоматизовані системи та комплекси воздушних суден, Київ
Вища, з 1996 по 2002 (6 років)

Київський судно-будівельний технікум

Обробка матеріалів на станках з ЧПУ, Київ
Середня спеціальна, з 1992 по 1996 (4 роки)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: