Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Іван

Бухгалтер для неприбуткових або ФОП

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
70 років
Місто:
Звягель

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Единий бухгалтер

з 03.2012 по 02.2022 (9 років 11 місяців)
МЧПКП "Проенергокомплект", Сєверодонецьк (Роздрібна торгівля)

Единий бухгалтер юрособа або ФОПа

з 03.2012 по 02.2022 (9 років 11 місяців)
Приватні підриємства, м. Сєвєродонецьк (роздрібна торгівля ( підакцизні та непідакцизні товари), громадське харчування (кафе та "наливайки"))
1.Робота на РРО та ПРРО (юрособи та ФОПи):
Відповідність торгівлі алкоголем через РРО вимогам законодавства військового часу. Контроль цін алкоголя на відповідність мінімальній роздрібній ціні. Пост-термінали .


2. Спеціалізація моя : РРО "классика" : зет звіти, касса, кодировка товарів згідно занонодавства, КОРО , контроль продаж товарів продавцями, повернення товару ... РРО було до 15 штук, та й ще цілодобова торгівля..
3. Попередня спеціалізація це аналіз алгоритму податкового законодавства. Тому що п'ятнадців років наладки обчислювальної техніки, це аналіз алгоритма программи або процесора або любого іншого пристроя, знаходження помилки в цій роботі.
Для складних випадків податного законодавства можливо щось підскажу. Я не аудитор або юрист. Але по життю юристи зроблять роботу. Та по податковим законам "розгрібати" за ним бухгалтеру.

4. Інші мої знання : бухоблік , Податковий Кодекс України, всі інші закони України. Бухоблік веду сам, а не в "чужій" программі обліку. З бухгалтерськими програмами працював : Медок, фрі звіт, Соната, електронний кабінет платника... Підприємства (мікро та малі підприємства) : бухоблік по ПСБУ, податок на прибуток, фінзвіт, нарахування зарплати , банк, сплата податків, контр-агенти, звірки, кадри, техніка безпеки, статистика, перевірки... "ТИ Ж БУХГАЛТЕР".

5. Дам консультацію неприбутковим організаціям: благодійним, релігійним…Кінець року та звіти близько… А за період війни обороти по доходам були великі. За четвертий квартал можливо щось і виправити. Бо відповідальність засновників у благодійної більша, ніж у звичайного приватного підприємства чи ТОВ-ки.

6. ФОПам допоможу консультацією. Увага фопам що продають " ризикові" товари : складно-побутова техніка, ліки та медвироби. Якщо з 1.10.23р фопам спрощенцям штраф 25% та 50%. То ФОПам з складно-побутовими товарами шраф за перше порушення 100%. А за друге порушення 150%. А за 2022 та 2023 рік з них товарний облік ніхто не вів. А накладні на прихід товару у них дуже "цікаві"…При перевірці податківці так "викосять" ці накладні….

7. Інтернет-торгівля, дроб-шипінг відслідковував, тому допоможу.

8. ПРРО - практики не було. Так розробники программ ПРРО вам дадуть консульацію. Але не всі вони виконують вимоги закону та побажання ДПС. Тому при перевірці податкової "у вас будуть в прикупі чудеса.."

9. ПРРО - практики не було. Так розробники программ ПРРО вам дадуть консульацію. Але не всі вони виконують вимоги закону та побажання ДПС. Тому при перевірці податкової "у вас будуть в прикупі чудеса.."

10. Праця на півставки або віддаленна..

Единий бухгалтер

з 01.1997 по 08.2012 (15 років 7 місяців)
Мале приватне підриємство, Сєвєродонецьк (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

з 01.1997 по 08.2012 (15 років 7 місяців)
Малі приватні підриємства та ТОВки, м. Сєвєродонецьк ( оптова торгівля промобладнанням, роботи,послуги іншим підприємствам ( а не фізособам), експорт товарів та робіт)
Единий бухгалтер робить все сам, бо "ти ж бухгалтер".

1. Змінювалась держава, змінювалось законодавство, змінювався податковий та бухгалтерський облік. Чиста практика.Тільки іспити складав не викладачам , а перевіряльникам. Ті беруть "дорожче", але вчать "краще".

Освіта

ХНУРЭ (бывш. ХИРЭ, ХТУРЭ)

Електронна-обчислювальна техніка, інженер-єлектрик, Харків
Вища, з 1973 по 1978 (5 років)

"ХІРЕ" харьковський інститут радіоелектроніки по спеціальності електронна-обчислювальна техніка, Вища освіта, з 1973 по 1978 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Консультації безкові податкової та платні курси по бухобліку в Інституті підвищення кваліфікації

1995 рік, 9 місяців

Знання і навички

MS Office Вміння працювати самостійно. Є схильність до самоосвіти.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: