Резюме від 13 грудня 2010

Тамара

Няня

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Київ, Луцьк, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Федурцо Тамара Іванівна

Луцьк, пр. Молоді 8а/308

Телефон: моб.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). дом. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Д.р. 22.02.1966

МЕТА

пошук роботи

ОСВІТА

середня спеціальна

в 1985 р. закінчила Брестське медичне училище

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ

з 1985 р. по 1989 р. працювала в Брестській обласній дитячій лікарні у відділенні патології новонароджених і недоношених дітей – маніпуляйційна, постова, старша медсестра;

з 1989 р. по 1997 р. працювала в пологовому будинку м. Луцька у відділенні патології новонароджених і недоношених дітей – постова, маніпуляційна медсестра;

з 1997 р. по грудень 2010 р. працювала в обласній дитячій лікарні м. Луцька в неонатальному центрі – маніпуляційна медсестра.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ

Врівноважена, добра, спокійна, чесна, порядна, відповідальна, чуйна, доброзичлива, комунікабельна, дуже люблю дітей. В свою роботу вкладаю душу і серце. Шкідливих звичок не маю.

НАГОРОДИ

Неодноразово нагороджувалася почесними грамотами за високий професіоналізм та сумлінну працю. Приймала участь в конкурсі «Краща медична сестра лікарні», де зайняла І місце, а на конкурсі «Краща медсестра Волині» – ІІ місце.

Схожі кандидати

Няня-гувернантка
30000 грн, Київ

Няня
Київ

Няня
Київ

Няня-гувернантка
Львів

Вихователь
Київ

Няня
Львів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: