Резюме від 1 травня 2024 PRO

Олександр

Механік, електромеханік, електрослюсар, енергетик (автоматизація)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Володарка
Готовий працювати:
Біла Церква, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Електромонтер

з 12.2022 по нині (1 рік 5 місяців)
ТОВ "ВЕДА КОНСТРАКШН", Київ (Енергетика)

Комплексний монтаж електромереж для ферм та іншого. Монтаж СІП та арматури на опорах. Прокладання силових кабелів у траншеях. підключення пром. автоматичних вимикачів, роз'єднувачів, прокладання шин в РУН транформаторних підстанцій. Монтаж, підключення, введення в роботу автоматичного включення резерву АВР та генераторів. Монтаж, підключення основних розподільчих щитових ГРЩ. Складання, монтаж та підключення щитів з модульними автоматичними вимикачами РЩ, ЩС. Побудова маршрутів (майданчики, труби, трос, штроба, лоток, сітчастий лоток) та прокладання кабелів. Монтаж, налаштування та введення в експлуатацію апаратури автоматизації кліматконтролю.

Механік (підземний) дільниці автоматизації, зв'язку та інформаційних технологій

з 03.2021 по 10.2023 (2 роки 7 місяців)
ТДВ "Шахта "Білозерська", Білозерське (Гірнича промисловість)

Планування роботи електроустаткування ділянки. Проведення вчасних ремонтів обладнання. Планове обслуговування. Монтаж/демонтаж обладнання з дотриманням техніки безпеки та норм робіт у вугільних шахтах. Ведення обліку, виписки та списання технічно матеріальних цінностей ТМЦ. Складання та відпрацювання планово-попереджувальних ремонтів електрообладнання ділянки.
Планування та проведення технічних нарядів, проведення інструктажів правильного ведення робіт, інструктажів техніки безпеки працівникам дільниці.
Складання графіків виходів, відпусток працівників дільниці.
Робота з дільничною документацією (книги нарядів, книги інструктажів, книги обліку, графіки, накази, службові записки, заяви, заявки, Т.З. на закупівлю)
Проведення навчання, виховних робіт, робота з колективом.

Електрослюсар (підземний) дільниці автоматизації, зв'язку та інформаційних технологій

з 09.2014 по 03.2021 (6 років 6 місяців)
ТОВ "ДТЕК Добропіллявугілля" ВСП "ШУ Білозерське", Білозерське (Гірнича промисловість)

Монтаж, налагодження, технічне обслуговування апаратури автомати-зації конвеєрних ліній, апаратури керування механізованого комплексу, апаратури керування очисних/прохідницьких комбайнів, гучномовного зв'язку та сигналізації в забоях. Ремонт, монтаж, технічне обслуговування апаратури вузла зв'я-зку (КРОСС, комутатор, станція АТСК, зарядні пристрої, акумуляторні батареї, телефонні апарати), Обслуговування кабельних ліній (монтаж, розшивання клемних коробок, продзвонка ліній, усунення пошкоджень). Монтаж, налагодження, технічне обслуговування датчиків та апаратури телеметрії диспетчерського контролю за станом обладнання, показників тиску, вібрації, температури, струмових навантажень, напруги. А також показників аєрогазового контролю(кисень, водень, метан, вуглецевий газ, волога, пил)
Досвід роботи, монтажу, налаштування та введення в роботу перетворювачів частоти великих потужностей. Робота з пускорегулюючою апаратурою, трансформаторними підстанціями та розподільчими пристроями КРУ 6 КВ.

Освіта

Білоцерківський національний аграрний університет

Агробіотехнологічний факультет, Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, Біла Церква
Вища, з 2023 по 2026 (3 роки)

ДонНТУ

Факультет комп'ютерно-інтегрованих технологій, автоматизації, електроінженерії та радіоелектроніки. Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології., Покровськ
Вища, з 2015 по 2020 (5 років)

Білозерський професійний гірничий ліцей

Електрослюсар підземний; машиніст підземних установок, Білозерське
Середня спеціальна, з 2013 по 2015 (2 роки)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Читання електричних схем Слюсарні роботи Ремонт енергетичного обладнання Управління персоналом Облік ТМЦ Контроль технічного стану обладнання SAP ERP Обслуговування електромереж та електрообладнання Читання креслень

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: