• Файл

Елена

Секретар

Вік:
40 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

ПІБ: Щербина Олена Миколаївна

Освіта: Повна вища, Чернігівський державний педагогічний університет ім. Т.Г. Шевченка (2001-2006)

Стаж роботи на посаді: 12 років

Досвід роботи: з 2005 року працювала в Чернігівськом професійному ліцеї деревообробної промисловості практичним психологом і з 2008 року по 31 грудня 2016 року - заступником директора з навчально-виховної роботи. З 13 листопада 2018 року по 31 серпня 2019 року працювала заступником директора з виховної роботи в Чернігівському професійному будівельному ліцеї. Виконувала обов'язки менеджера закладу освіти: планувала навчального закладу, складала графіки, котролювала діяльність служб, забезпечувала належну діяльність гуртожитку, займалась профорієнтаційною роботою, приймальною комісією, проводила співбесіди, комплектувала особові справи учнів, забезпечувала супровід дітей-сиріт та дітей соціально-незахищених категорій, вела службову документацію: внутрішні накази, протоколи, звіти, листи, особові картки, бази даних, табеля, тощо. Готувала та проводила заходи, співпрацювала з державними органами влади з питань забезпечення навчально-виховного процесу.

Додаткові характеристики: володію ПК на рівні впевненого користувача, працюю з інтернетом, наполеглива, творча, вимоглива до себе, дисциплінована, відповідальна, швидко вчусь і постійно прагну до самовдосконалення.

Дата народження: 20.07.1984

Регіон проживання: м. Чернігів

Моб.телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: