Резюме від 27 квітня 2023 PRO

Андрій

Водій кат. В, експедитор, комплектувальник, комірник, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з постачання, збуту, експедитор, водій керівника

з 06.2004 по нині (19 років 11 місяців)
ТОВ Зеніт, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Водій-кур’єр та особистий водій керівника, з 2004 року по 2014рік на власному авто функціональні обов’язки: — доставка керівника до місця роботи і додому; — зустріч-проводи в аеропортах і на ж/д вокзалах; — доставка кореспонденції та документів за завданням керівництва організації(подача та реєстрація документів в міністерства); — забезпечення цілісності спец пакетів під час перевезення (матеріальна відповідальність); — виконання особистих доручень, зустріч і розселення делегацій. Закупка в офіс необхідного - чай, кава, смаколики, канцелярія, оргтехніка і таке інше. З 2015р працював на власному авто - менеджер із закупівлі ТМ цінностей та логістики, приймав участь у виставках на стенді компанії, проводив обробку та аналіз заявок з виробництва та транспортного відділу на запит рахунків у постачальників, узгодження умов та термінів постачання товару, робота із супровідною документацією, накладними, готівкою, контроль оплати рахунків та термінів доставки, пошук нових постачальників; вирішення спірних питань по кількості і якості товару.

Маю опит роботи на складі (заст.комірника)- на період відпустки комірника- прийом товару, комплектовка та відвантаження замовлень на відділення перевізника, приймав участь в переобліках товару.

На посаді водій-експедитор - доставка вантажу на авто компанії (Газель). Маю логістичні навички визначення оптимального маршруту для автомобіля на доставку продукції зі складу.

Особисті якості: Пунктуальний, уважний, порядний, відповідальний, без шкідливих звичок.

Водій- експедитор

з 03.1995 по 10.2000 (5 років 7 місяців)
ПП, Київ (Роздрібна торгівля)

розвезення продукції по магазинах; — доставка вантажу (вода, сік) по місту і області за зазначеним в маршрутному листі графіком доставки; — робота на авто компанії -VW Транспортер; — дотримання умов зберігання продукції в процесі доставки; — робота із супровідною документацією, накладними, готівкою;

Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування

з 09.1991 по 10.1994 (3 роки 1 місяць)
ПАТ Будіндустрія, Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Освіта

проф тех заклад

Радіо електронна апаратура, Київ
Середня спеціальна, з 1989 по 1990 (1 рік)

Знання і навички

MS Office Google Chrome

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

права категорії В, маю власне авто, безаварійний водійській стаж більше 15 років, киянин, тому добре знаю дороги Києва та області, готовий к відрядженням.
Уважний, порядніий, відповідальний, шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: