Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Олександра

Лікар-інтерн (неврологія)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лікар-інтерн (неврологія)

з 10.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
НУОЗУ ім. Шупіка, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Невролог, палата інтенсивної терапії

з 10.2021 по 02.2022 (4 місяці)
Маріїнська лікарня, Інші країни (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Працювала денним неврологом у палаті інтенсивної терапії інсультного відділення в міському судинному центрі. В мої обов'язки входило лікування найгострішого періоду ішемічних та геморагічних інсультів (в тому числі виявлення показів і протипоказів для проведення тромболізису та тромбекстракції, проведення тромболітичної терапії, безперервний моніторинг стану пацієнтів), лікування важкохворих пацієнтів з інсультом, що однак не потребують ШВЛ, ведення медичної документації, оформлення переводу пацієнтів в інший стаціонар при такій потребі, при потребі проведення діагностичної люмбальної пункії, надання екстренної допомоги при погіршення стану пацієнта, проведення екстренних неврологічних консультацій. Важливим здобутком на цій посаді стало вміння координовано працювати у міждисциплінарній бригаді сумісно з реаніматологами, спеціалістами нейровізуалізації, нейрохірургами та ендоваскулярними хірургами, реабілітологом, логопедом, лікарем ЛФК тощо; здатність чітко та в умовах обмеженного часу (особливо у випадках "терапевтичного вікна") приймати клінічні рішення, досвід роботи з пацієнтами, що тривалий час перебувають у важкому стані та мають множинні супутні патології, отримання базових знань та навичок з реаніматології. Проходила практичні та теоретичні семінари з алгоритмів лікування інсульту в період "терапевтичного вікна" у складі мультидисциплінарної бригади.

Лікар ковід-стаціонару

з 10.2020 по 05.2021 (7 місяців)
НМІЦ Алмазова, Інші країни (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Працювала в палатному відділенні інфекційного стаціонару для лікування хворих з Cov-19 за черговим графіком. В мої обов'язки входили прийом, діагностика, моніторинг життєвих функцій та оцінка важкості стану пацієнтів, призначення та коррекція лікування згідно останніх рекомендацій, ведення медичної документації суто в електронному вигляді. Важливим досвідом на цій посаді стала робота в умовах швидкого оновлення інформації щодо коректного лікування інфекції та періодичного оновлення протоколів лікування, навички дотримання санітарно-епідемічних заходів при роботі з інфекційними хворими, лікування пацієнтів з множинною супутньою патологією, а також базові навички надання екстренної допомоги пацієнтам з дихальною недостатністю.

Медсестра ортодонтичного кабінету

з 07.2017 по 05.2018 (10 місяців)
стоматологічна клініка Дент Ідеал, Інші країни (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Працювала у кабінеті ортодонтії, основною сферою було лікування пацієнтів брекет-системами або зйомними ретейнерами. В обов'язки входили стерилізація і сортування інструментів, підготовка робочого місця та інвентарю ортодонта, асистування ортодонту на прийомі, знімання зліпку щелепи та виготовлення гіпсового відбитку, коммунікація з пацієнтами, заповнення та підготовка медичної документаціі.

Бебі-сітер

з 03.2016 по 08.2019 (3 роки 5 місяців)
Kids out, Інші країни (сфера послуг, робота з дітьми)

Грала з дітьми, винаходила корисні і цікаві заняття, допомогала у виконанні домашніх робот у шкільному чи дошкільному навчанні. На цьому місті роботи знайшла для себе багато корисного досвіду: це і вміння коммунікації як з дітьми так і з їх родичами, а також коммунікації у групі дітей і вирішення конфліктних ситуацій, вміння заспокоїти засмучену чи розлючену маленьку людину, вміння нести відповідальність за малюка і догладати безпеку чужої дитини/дітей. Мала багато позитивних відгуків від сімей (дітей і батьків) як при однократних зустрічах так і від стабільних клієнтів.

Регістратор

з 07.2013 по 07.2013 (менш ніж місяць)
Олександрівська лікарня, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Займалася веденням медичної документації, оформленням запису до лікарів.

Освіта

НМІЦ Алмазова

Неврологія, Інші країни
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Інтернатура (ординатура) з неврології, проходила ротацію у стаціонарних неврологічних відділеннях інсультного профілю, діагностичного профілю, реабілітаційного профілю та онкологічному нейрохірургічному відділенні.

ПСПбГМУ ім. Павлова

Лікарська справа, Інші країни
Вища, з 2013 по 2019 (6 років)

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Іспанська — початковий

Додаткова інформація

Громадянка України, народилася та мешкаю у Києві.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: