Резюме від 15 березня 2024 PRO

Антон

Технолог кулінарного виробництва, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар сітки Oblako

з 09.2023 по нині (8 місяців)
Oblako, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції, меню

- Перевірка та розробка технологічних карт

- Управління процесом постачання , документація/сертифікація

- Навчання кухарів працювати згідно технологічних карт, взаємодія підрозділів

- Контроль дотримання технологічних процесів і експлуатації обладнання

- Контроль якості вхідної сировини та готової

- Контроль дотримання санітарних норм

- Аналіз продажів кулінарної продукції

- Контроль виконання замовлень

- Контроль технічного стану обладнання

Шеф-повар

з 11.2022 по 08.2023 (9 місяців)
Stories, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Всі мої функціональні обовʼязки :
-адміністративні завдання
-навчання персонала
-організація роботи
-знання процедур
-взаємодія підрозделів
-тех.стан обладнання
-санітарний стан кухні
-контроль фін.расходів
кухні
-безпека гостей
-безпека співробітників
-контроль якості
продукці
-контроль якості
страви

Повар

з 04.2021 по 09.2021 (5 місяців)
STORIES, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці; контроль додержування норм технологічного процесу; не допускати браку в роботі; знати і виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці , додержуватись норм ,безпечного ведення робіт усунення недоліків.

Старший повар

з 09.2020 по 01.2021 (4 місяці)
Чудо Піч Любава, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування блюд по тех. картці і специфікації замовлення;
Закупка продуктів для роботи;
Приберання робочого місця
Прямі обов'язки :
1. Управління персоналом
2. Розробка меню
3. Управління процесом постачання
4. Забезпечення якості страв
5. Адміністративні завдання

Контрольний майстер

з 09.2019 по 01.2020 (4 місяці)
ДП ЧАРЗ, Черкассы (Автобізнес та автосервіс)

Організація проведення дефектовки, випробування вузлів і агрегатів на підприємстві: оформлення справ на кожну одиницю продукції, відомостей та протоколів .Співпраця з представниками воєнної прийоми.

Повар Універсал

з 05.2019 по 09.2019 (4 місяці)
Solo, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Прожарка м'ясних блюд по тех. картці і специфікації замовлення;
Закупка продуктів для роботи;
Приберання робочого місця

Старший повар

з 11.2018 по 05.2019 (6 місяців)
Бар Лісовий, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці; контроль додержування норм технологічного процесу; не допускати браку в роботі; знати і виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці , додержуватись норм ,безпечного ведення робіт усунення недоліків.

Повар Універсал

з 01.2017 по 11.2018 (1 рік 10 місяців)
Бар Лісовий, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Прожарка м'ясних блюд по тех. картці і специфікації замовлення;
Закупка продуктів для роботи;
Приберання робочого місця

Освіта

Східноєвропейський університет

Маркетинг, Черкассы
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

ДНЗ ЧВПУ

Кухар -Кондитер, Черкассы
Середня спеціальна, з 2016 по 2018 (2 роки)

Додаткова інформація

Шукаю стабільну роботу з перспективою розвитку та доходу.
Користувач ПК та офісною технікою , ,маю водійські права категорії B та автомобіль ,стаж водіння 6 років
Сімейний стан: неодружений
Особисті риси:комунікабельний та не конфліктний , активний ,іниціативний , відповідальний , націленний на результат, людина яка уміє працювати . Рішуче беруся за будь-які проекти і завжди доводжу справи до кінця.
Що я шукаю : роботу на якій не стоїш на місті , поступово розвиваєшся і поступово піднімаєшся в кар'єрному рості.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: