Резюме від 29 квітня 2024 Файл

Валерій

Заступник директора з будівництва

Вік:
59 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Мельник Валерій Іванович

Мета
Здобуття посади заступника директора по будівництву, керівника будівельного проекту.
. Кваліфікація
Великий досвід ведення будівництва в структурах як замовника, так і підрядника, починаючи від отримання дозвільної документації і до здачі в експлуатацію.
Сертифікований інженер технічного нагляду, член Гільдії ІТН України.
Робота з проектною, дозвільною, технічною та ін. документацією
Геодезичні роботи, користування приладами
Призначене для користувача знання програм "Офіс", "АВК", "AutoCAD"
Особисті дані
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Д.н. 30 жовтня 1964 р.
Перебуваю в шлюбі
Маю 4 дітей
Досвід роботи
ТОВ « Гольфстрім» - заст. Директора, 2019- 2021 р, ведення об’єктів будівництва від заключення договорів до здачі об’єктів.
ТОВ "Мотивспецбуд» - заст. Директора, 2017- 2018 р., ведення будівництва житлового комплексу «Грін-ярд», робота з інвесторами, субпідрядниками, організація будівельного процесу.
ТОВ "Спецподземинжбуд" - головний інженер - 2016 - 2017р., облаштування пальових фундаментів (буронабивних, буроіньекційних, що вдавлюються) на об'єктах висотного будівництва м. Києва.
ТОВ "Новбуд" - начальник дільниці - 2014-2015г - будівництво ЖК "Петрівський квартал", усі питання - від отримання документації до здачі квартир інвесторам, координування роботи суб.підрядних організацій.
ТОВ "Промжитлобуд-К" -зам.директора по будівництву - 2012 - 2014г., (будівництво і ремонт котеджів, посилення фундаментів, реконструкція, оздоблювальні роботи різної міри складності )
ЧАО "Агробудмеханизация" - заст. директора по будівництву - 2012 р.(керування будівництва філій "Екомаркету" в Чернігові і в Шостці.
ТОВ "Трансспецмонтаж" - заст. директора 2010 - 2011 р.(будівництво мостів і берегоукріплень за програмою "Ліквідація наслідків стихійного лиха 2008 - 2010 р. В Чернівецькій області".
ПП "Адан" - заст. директора по будівництву 2005 - 2010 р.(субпідрядні роботи на об'єктах ХК "Київмісьбуд", ТОВ "Граніт", Тресту КПДС-2,ТОВ"Міськжитлобуд".,будівництво і ремонт котеджів, магазинів, офісів та ін.
ПАТ "Агробудмеханізація" - від майстра до начальника дільниці 2004 - 2005 р.(будівництво 9-ти пов.. будинку в м. Нетишин, кап.ремонт стадіону і ЦДЗ в м.Кузніцовську, будівництво 9-ти і 14-ти поверхових будинків в м. Южноукраїнську.
З 1986 по 2004 рік працював будівельним майстром РСУ, дорожнім майстром МДПМК, головним інженером районного Побуткомбінату, інженером по комплектації устаткування цукрового заводу.
Освіта Вища, КІБІ, інженер-будівельник.
Спеціальність - Промислове та цивільне будівництво.
Додаткові відомості
 Працюю не лише на зарплату, але і на кінцевий результат.
 Маю особистий автомобіль, водійське посвідчення категорій А, В, С, Е, стаж – 30 років.
 Комунікабельний, готовий до будь-яких відряджень, включаючи ближнє і далеке зарубіжжя  Займаю активну життєву позицію, захоплююся парапланеризмом і підводним полюванням, багато читаю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: