Резюме від 15 січня 2024 Файл

Юрий

Кладовщик, приёмщик

Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Моголівець Юрій Вікторович
Адреса: м. Київ, Деснянський район
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: отримати посаду комірника.
Компетенції:
-впевнений користувач ПК;
-знання 1С;
-знання програм Microsoft Office (Word, Excel);
-досвіт роботи з терміналами збору даних;
-навики управлінської діяльності.
Кар’єра:
-2008-2011рр. КП «Київтранспарксервіс», посада паркувальник. В обов’язки входило: паркування машин; догляд за чистотою всієї території; введення табелю виходу на роботу; створювання графіків роботи працівників; перерахунок каси; створювання ордерів; введення касової книги; проведення інкасації. Працівників підлеглих: 6.
-2012-2015рр. ФОП Юнусов Наріман Серворович, посада – старший продавець-консультант (по договору). В обов’язки входило: обслуговування; консультація та розрахунок покупців; викладка товару в торговому залі; догляд за чистотою свого відділу; перерахунок своєї каси; здача готівки; прийняття товару (за кількістю, ціною та якістю); проведення приходних накладних в 1С; робота з терміналом збору даних; не часто- звірка с постачальниками (робота з документами Word, Excel); контроль свого виходу на роботу. Працівників підлеглих: 2.
-2015-2016рр. ТОВ «АТБ-маркет», посада – касир. В обов’язки входило: розрахунок покупців; викладка товару в торговому залі; догляд за чистотою свого відділу; перерахунок своєї каси; здача готівки; прийняття товару (за кількістю, ціною та якістю); проведення приходних накладних в 1С; робота з терміналом збору даних; не часто- звірка с постачальниками (робота з документами Word, Excel); контроль свого виходу на роботу. Працівників підлеглих: 3.
-2016-2019рр. ФОП Сидоров Денис Олегович, посада комірник (не офіційно). В обов’язки входило: прийняття товару (за кількістю, ціною та якістю); розташування товару за складським сусідством; перевірка строку реалізації; підтримка чистоти в складських приміщеннях; проведення видаткових накладних; відвантаження продукції та оформлення документів. Працівників підлеглих: 2.
-2019-2020 ТОВ «Вілс», посада старший охоронник. В обов’язки входило: перевірка місцевості за графіком на наявність відсутність порушень та будь-яких відхилень по стандарту; догляд за чистотою всієї території; введення табелю та контроль виходу на роботу; створювання графіків роботи працівників; нарахування заробітної плати згідно графіків; подача документів до бухгалтерії. Працівників підлеглих: 9.
-2020-2022рр. ФОП Іванцов О., посада комірник (не офіційно). В обов’язки входило: прийняття товару (за кількістю, ціною та якістю); розташування товару за складським сусідством; перевірка строку реалізації; підтримка чистоти в складських приміщеннях; проведення видаткових накладних; відвантаження продукції та оформлення документів. Працівників підлеглих: 2.
Додаткова інформація:
- знання мов: русский – свободно; українська – середній рівень; English – elementary;
- особисті якості: вмію знаходити спільну мову з різними людьми; спокійно відношусь до рутинної праці; не реагую на стресові ситуації; швидко вивчаюсь.

Рекомендації: за вимогою.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: