Резюме від 27 серпня 2019 PRO

Александр

Су-шеф, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 03.2005 по 06.2007 (2 роки 3 місяці)
ресторан Комфорт (Управление персоналом; Обслуживание)

Контроль работы Европейской кухни с нуля. Разработка меню, технологических и калькуляционных карточек. Ведение переговоров,ведение документации на производстве в рамках закона. Контроль зала ресторана, обучение персонала правилам етики и психологии человека, правилам приготовления блюд, контроль над выдачей и т.д. Прощитана рентабельность ресторана. Робота на постоянных клиентов по составленом плане. Прямое общение с клиентами, составление банкетного меню первой наценочной категории. Построение работы за два месяца! Делал все что связано с ресторанным бизнесом

Освіта

Первый Техникум№1

Повар, 2002
Середня спеціальна, з 1998 по 2002 (3 роки 11 місяців)

Учусь на заочной форме обучения в Институте Пищевой Промышлености. Факультет - Экономика предприятия. (2-й курс). Знаю теоретически и практически

Додаткова освіта та сертифікати

водительские курсы; категория (В).

2007

Знання і навички

Ресторанный бизнес Профи ресторанного бизнеса

Знання мов

Англійська — початковий

Рекомендації

Савенко Инна Юриевна

Савенко Инна Юриевна

Директор, Розвлекательный -комплекс "Эдэм"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Резюме

Мойсеенко Олександр Володимирович

Вік 34

Рік народження: 20.09.1983 р.

Місце проживання: м.Київ, вул.Каштанова 15 б, кв 83
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
2000 перший вищий професійний технікум №1
національний міжнародний університет харчових технологій
факультет : економіка підприємства (заочна форма навчання)

Досвід роботи:
1999-2005 готельно- рестораний бізнес. Працював в різних ресторанах
міста Києва.
кухар, шеф-кухар
адміністратор персоналу і залу
2004-2005зав.підприємством: калькуляція карток ,контроль кухні ,
контроль залу, розробка нових страв європейської, арабської,
в’єтнамської та іншої кухні. Навчання персонала як блюд так і приготування. Офіціантів знання меню і спілкування з клієнтами.
2006-2008 працював на ринку реалізатором шкіряних виробів.
2008 в серпні відкрив ЧП (реалізація шкіряних виробів)
2009 припинили зайнятість в умовах кризи.
2009 лютий праця на фірмі ОЛПАК , підбір спеціалістів середнього і
вищого звена, гарантія набору від 3-х місяців
Ціль : досягнення максимального результату на займаній посаді .
Ефективним образом використовувати особисті якості , знання і досвід роботи, що сприяє динамічному розвитку компанії і бізнесу, а також дозволяє мені реалізувати свої навики і отримати нові знання, зміцнити особистий благоустрій і соціальний статус
Мови: українська, російська, англійська зі словарем
2011 по 2015 відкривали міні кофейні , професійно готуемо каву та різні коктейлі.
2016 - працюю в ресторані "Ібсон"
Професіональні навики: права категорія В, користувач ПК
Хоббі : шахмати,більярд
Додаткова інформація: цілеспрямованість,комунікабельність, відповідальний, без шкідливих звичок, аналітичні якості і відкритий для отримання нових знань на даній посаді.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: