Резюме від 27 квітня 2024 PRO

Вадим

Су-шеф (горячий процес)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар горячий процес, хоспер.

з 04.2023 по 02.2024 (10 місяців)
Канапа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 01.2014 по 03.2015 (1 рік 2 місяці)
ресторан Санпаоло, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовлние блюд на процесе, контроль всех процесос,заявки переучет продукцыи,контроль отдачи блюд

Су-шеф

з 05.2013 по 05.2020 (7 років)
ресторан. Маячок, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовление блюд на процесе,переучет продукцыи,заявка товара обучение поваров,стажоров,контроль качества продукцыи,контроль процесов

Хоспер

з 11.2010 по 05.2011 (6 місяців)
ресторан СИТО ПЬЯНО, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Впу 1

Київ
Середня спеціальна, з 2021 по 2022 (1 рік)

Знання і навички

Здатність до навчання Українська кухня Приготування гарячих страв Європейська кухня Готування на мангалі Приготування страв

Знання мов

  • Українська — вище середнього
  • Російська — вище середнього

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: