Резюме від 21 лютого 2024 Файл

Алена

Керівник закладу культури

Вік:
26 років
Місто проживання:
Покровськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Київ, Львів, Одеса, Покровськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
ГОРЄВА АЛЬОНА
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Директор сільського Будинку культури, 6500
Повна зайнятість
Вік: 24 роки
Місто: Покровськ (Донецька область)
З 1.08. 2021 по 31.07.2022 (1 рік)
Управління з питань спорту, освіти та розвитку культури Очеретинської селищної Військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області, с. Красногорівка.
Мета: заміщення вакантної посади керівника закладу дозвілля сільського типу, художнього керівника, організатора культурно-дозвіллєвої діяльності або керівника драматичного чи образотворчого гуртка.
Кваліфікація: 1 рік досвіду роботи на посаді директора Красногорівського сільського Будинка культури (Очеретинська ОТГ, Донецька область, Покровський район). Володію навичками організації роботи закладу дозвілля у сільській місцевості, у тому числі у дистанційному форматі. Практичний досвід роботи з різноманітною офісною комп’ютерною технікою. Надання культурних, інформаційних та електронних послуг населенню.
Досвід роботи:
За посадою: організація роботи сільського Будинку культури, ведення документообігу у закладі, ведення табельного обліку працівників закладу, організація та проведення святкових та патріотично-виховних заходів, підготовка документів учасників до конкурсів місцевого, обласного та всеукраїнського рівня. Маю досвід роботи з дітьми та підлітками у віці від 8-ми до 18-ти років, людьми похилого віку, ВПО та учасниками АТО/ООС. Була керівником образотворчого та етнографічного гуртків, а також керувала клубом кіноманів.
Цифрові навички: Маю значний досвід у користуванні комп’ютерною технікою. Рівень володіння цифровими навичками: Високий С1. П’ять років досвіду роботи з інструментами нетворкінга. Впевнено працюю з офісним пакетом Майкрософт, працюю з платформою Canva та відео-редактором Movavi Video Editor, є досвід роботи з пакетом Google Suite, платформами Toogl, Todoist, Forest, Wetransfe&MyAirBridge, Asana, Trello, Slack, Basecamp, організовувала віддалину роботу Будинку культури у період карантину. Вільно працюю з інструментами дистанційної роботи для держслужбовців. Є практичний досвід роботи з соціальними мережами Facebook, Instagram, Linkedin.
Комп’ютерна безпека: Значний досвід в організації цифрової безпеки закладу дозвілля.
Освіта: Наразі навчаюсь на другому курсі Коледжу Луганської державної академії культури та мистецтв на заочному відділенні. Спеціальність «Менеджер соціокультурної діяльності» за освітньою програмою «Видовищно-театралізовані заходи». Курси підвищення кваліфікації для працівників закладів культури на базі НАКККіМ «Організація конгресного і ділового туризму», червень 2022. IT курси на платформі Codifun , 2017 рік. Спеціальність – Digital skills, курси у центрі професійного та творчого розвитку Conceptio, 2022 рік. Спеціальність – адміністратор широкого профілю.
Керівний досвід: 1рік роботи у Красногорівському СБК у якості директора закладу.
Soft skills: комунікабельна, креативна, орієнтовна на роботу в команді, вміння працювати на результат, високий рівень стресостійкості, ввічлива.
Додаткова інформація: вільно володію українською, російською (за потребою). Англійська на рівні А2. Є досвід у роботі над грантовими проектами для дозвіллєвих та навчальних закладів, маю знання, необхідні для написання та ведення грантового проекту.
Робота у селі є у пріоритеті. Згодна на переїзд до інших куточків України. Наразі є вимушено переміщеною особою: м. Покровськ, Донецька область. Не маю шкідливих звичок, займаюсь спортом.
Була звільнена через руйнування Будинку культури, внаслідок збройної агресії РФ. З професійною діяльністю на минулому місці роботи можна ознайомитись за посиланнями:
Група Будинку культури на facebook: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Офіційна сторінка на facebook: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
За потреби подам рекомендації.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати