Резюме від 3 січня 2019

Александр

Руководитель (торговля), 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Вересень 2000р. - жовтень 2004р.
ДНВЦ «Полісся».
Посада: оператор комп’ютерного набору;
Обов`язки: Набір текстів, створення таблиць та графіків, моделювання GIS, Mapinfo

Системний адміністратор;
Обов`язки: адміністрування мережі комп’ютерів.

Начальник відділу прийомки та обробки аерокосмічної інформації
Обов`язки: Керівництво відділом, Прийом знімків з супутника, Створення звітів та моделей по екології на замовлення міністерства охорони навколишнього середовища.

Жовтень 2003р – лютий 2005р
Регіональна комп’ютерна школа
Посада:викладач

Лютий 2005- грудень 2010 р.
ТзОВ «Фокстрот-Луцьк»
Посада: продавець-консультант;
Обов`язки:Прямі продажі, виставлення товару з дотриманням правил викладки. Прибирання залу.

Старший продавець;
Обов`язки: Прямі продажі, організація виставлення товару з дотриманням правил виклад-ки, організація прибирання торгового залу, контроль за присутністю та зовнішнім виглядом персоналу.

Заступник керівника магазину;
Обов`язки: Контроль за виставленням товару, контроль за продажем (виявлення відстаючих, вияснення причин), контроль чистоти та порядку в залі, присутності та зовнішнього вигляду персоналу, організація та проведення інвентаризації, загальних зборів з персоналом, доведення результативності. Подача щоденної звітності

Провідний менеджер по сервісу (по Волинській області);
Обов`язки:Контроль роботи фахівців сервісу на магазинах, організація вивозу техніки за межі області та на Київ, контроль вчасності подачі звітів, подача зведеного звіту, аудит роботи фахівців з сервісу, атестування. Проведення утилізації.

Директор магазину «Фокстрот»
Обов`язки: ефективне керівництво персоналом магазину спрямоване на отримання лояльності покупців, збільшення пізнаваємості бренду, високої якості обслуговування і, як наслідок, зростання в обороті та прибутку. Контроль належного виконання своїх обов`язків заступником та старшими продавцями, аудит привабливості торгового залу, оцінка та атестація персоналу, представлення інтересів магазину в контролюючих органах (податкова, пожежна, міська рада і т.д.). Контроль проведення інвентаризацій, якість та вчасність. Нарахування заробітної плати. Визначення типу та обсягу рекламної активності, аналіз географічної охопленості регіону, розробка та впровадження заходів по залученню.

Серпень 2011-травень 2014
ТзОВ «Актіон Україна»Магазин «Крез»
Посада: Керуючий магазином;
Обов`язки: ефективне керівництво персоналом магазину спрямоване на отримання прибутку, контроль дисципліни та порядку в торговому залі,нарахування і видача заробітної плати, встановлення планів на продавців та контроль їх виконання, виявлення причин невиконання, прийом та звільнення з роботи, контроль взаєморозрахунків та витрат.

Червень 2014
ТзОВ ЛеоС мережа "@ВухоКом"
Посада Регіональний менеджер
Обов`язки: Керівництво мережею магазинів Волинська та Рівненська області. Контроль виходу працівників на роботу. Аудит торгових точок (перевірка по чек листу: дсципліна, зовнішній вигляд персоналу, стандарти обслуговування, Чистота та порядок торгового залу, стандарти виставлення товару). Екзаменування персоналу. Контроль та спонукання виконання поставлених планів. Встановлення денних планів та контроль їх виконання. Знаходження приміщень на відктриття нових торгових точок. Преміювання\депреміювання персоналу.

Серпень 2015
ТзОВ «Клевер Сторс», мережа «Сім 23»
Посада керуючий магазином
Обов’язки: Збільшення обсягів продажу; Контроль дотримання персоналом стандартів обслуго-вування, контроль торгового залу, знаходження, підбір та стажування персоналу, проведення міні ревізій, замовлення товару, повернення товару постачальнику, проведення моніторингів, на-рахування та видача заробітної плати, контроль відкриття кас, ведення документо та бух облі-ку магазину, збереження ТМЦ

Січень 2016 – липень 2017
Кінотеатр «PREMIER СITY»
Посада заступник директора
Обов’язки: керівництво персоналом, контроль дотримання персоналом стандартів обслугову-вання та зовнішнього вигляду та правил роботи кінотеатру, контроль чистоти та порядку в залах, кафе, гардеробі, пошук, підбір та контроль стажування персоналу, контроль замовлення товару, укладання договорів, розрахунок з постачальниками, впровадження та аналіз маркетин-гових заходів.

липень 2017
СОК «Адреналін Сіті»
Посада фінансовий директор


ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Організаційні здібності, відповідальність, комунікабельність, орієнтація на результат, амбіційність, пунктуальність.
РОБОТА З КОМП’ЮТЕРОМ
На рівні продвинутого користувача, частково адміністрування MS Office, 1C, Internet, e-male, Adobe Photoshop…
СПЕЦІАЛЬНІ НАВИКИ
Водійські права (категорія В) Маю власне авто., Тренінги: Філософія продаж-1; Філософія продаж-2; Відповідальний продаж; Майстер управління-1; Майстер управління-2.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати