Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Елена

Домработница, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Домработница

з 03.2020 по нині (4 роки 1 місяць)
Частное лицо, Киев (Послуги для населення та бізнесу)

Освіта

Днепропетровский техникум пищевой промышленности

Оператор БХМ, Днепр
Середня спеціальна, з 1986 по 1988 (2 роки)

Знання і навички

Домработница

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Якісне прибирання будинку( квартири) поточне та генеральне. Вміння чітко розподілити обов‘язки на кожен день роботи.Професійний догляд за меблями та поверхнями з натурального дерева, скла, мрамору та ін.Досвід у використанні звичайної побутової техніки. Посезонне миття вікон. Прання та прасування.Догляд за гардеробом та взуттям. При потребі приготування простих українських страв. Дуже люблю найменших друзів людини( гав, няв:) з великим задоволенням дарую їм свою увагу та любов.
Чітке додержування правил сім‘ї. Максимальна субординація до всіх членів родини. Виконання мілких доручень по дому та поза ним.
На жаль водійських прав не маю.
Проживання під час робочих днів, бажано на території роботодавця.П’ятиденна робоча неділя буде в пріоритеті, але вахтовий графік також можна розглянути.Роботу шукаю тільки в м. Києві або в передмісті. Пропозиції дуже прошу надсилати на вайбер, ватсап за вказаним номером телефону, або ж на адресу електронної пошти.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: