Резюме від 26 вересня 2020 PRO

Ольга

Менеджер по роботі з корпоративними клієнтами, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний експерт (з управління рахунками корпоративних клієнтів)

з 06.2007 по нині (17 років)
ПАТ "ВиЕйБи Банк", Рівне (Фінанси, банки, страхування)

Повне здійснення розрахунково-касового обслуговування клієнтів (від надання консультацій до відкриття поточних, вкладних та карткових рахунків ЮО з подальшим здійсненням усіх видів готівкових та безготівкових операцій, що пов'язані з обслуговуванням цих рахунків, в т.ч. в іноземній валюті прийом та первинна перевірка документів та зарахування ін. валюти). Заключення та обслуговування зарплатних проектів. Формування звітності по активних та пасивних операціях, з метою надання оперативної інформації керівництву банку. Своєчасне виявлення операцій, що за формальними ознаками можуть підлягати обов'язковому або внутрішньому фінансовому моніторингу. Укомплектування справ з юридичного оформлення рахунків. Залучення нових клієнтів (проведення зустрічей та телефонних переговорів). За час роботи на займаній посаді здобула навики ведення переговорів з корпоративними клієнтами та суттєво поглибила знання в області здійснення готівкових та безготівкових розрахунків ФО та ЮО в нац. та ін. валюті відповідно до вимог чинного законодавства України, в результаті чого вдалося значно покращити якість обслуговування клієнтів та з розряду провідного перейти в розряд головного експерта.

Секретар

з 06.2007 по 10.2007 (4 місяці)
ПАТ "ВіЕйБі Банк" (Фінанси, банки, страхування)

Прийом телефонних дзвінків та їх розподіл; робота з вхідною та вихідною кореспонденцією; організація діловодства та забезпечення документообігу в банку; забезпечення керівника усією необхідною інформацією; допомога у веденні кадрового діловодства; прийом відвідувачів (консультації, в тому числі чай, кава); організація і координація роботи офісу. За час роботи на займаній посаді здобула організаторські навики, проявила ініціативу та наполегливість, за що була переведена на посаду провідного експерта з управління рахунками корпоративних клієнтів.

Освіта

ПВНЗ "Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім. академіка С. Дем'янчука"

Економічний ф-т, спеціальність "Фінанси підприємств", Рівне
Вища, з 2004 по 2008 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси підвищення кваліфікації бухгалтерів у Рівненській філії Державної академії статистики, обліку та аудиту

2009р.

Тренінг "Ефективність обслуговування корпоративних клієнтів" ПАТ "ВіЕйБі Банк"

2010р.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS Outlook HCL Notes Бухгалтерський облік АБС Б2 АБС

Додаткова інформація

Комунікабельна, відповідальна, дисциплінована, пунктуальна, працелюбна, швидко навчаюсь усьому новому, маю бажання працювати та самовдосконалюватися з метою професійного росту.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: