Резюме від 30 січня 2023 PRO

Андрій

Керівник підприємства, головний інженер, технічний директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор виробничого департаменту (член правління)

з 07.2021 по 12.2021 (5 місяців)
Об'єднана Гірничо-Хімічна Компанія, Київ (Гірнича промисловість)

Контроль та розвиток виробництва в компанії.
Зменшення собівартості виробництва концентратів. Розвиток нових ринків застосування мінеральної сировини. Втілення проектів змодернізації підприємства. Оптимізація виробничих праметрів збагачення мінеральної сировини. Заміна з обгрунтуванням технологічного обладнання яке знаходильсь в користуванні на сучасне. Робота над збільшенням сировинної бази підприємства за рахунок розвідки експлуатуємих родовищ, так і отримання ліцензій на видобування нових родовищ.

Член правління компаніЇ відповідальний за виробничий напрямок

з 06.2020 по 07.2021 (1 рік 1 місяць)
Об'єднана Гірничо-Хімічна компанія, Київ (Гірнича промисловість)

Підготовка компанії до приватизації. Контроль діяльності компаніі її виробничих показників. Розвиток видобівних і збагачівальних процессів з метою збільшення випуску продукціЇ і зниження собівартості мінеральних концентратів.

Заступник головного інженера

з 05.2017 по 06.2020 (3 роки 1 місяць)
Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат, Іршанськ (Гірнича промисловість)

Контроль технічного розвитку підприємства. Розробка технології отримання високотитновмісних концентратів і будівництво фабрики по її випуску. Будівництво нових збагачувальних фабрик, розробка концепції розвитку підприємства, розробка проектів освоєння нових родовищ. Оптимізація технологічних процесів виробництва.

Головний інженер

з 03.2004 по 05.2017 (13 років 2 місяці)
ТОВ з ІІ "Кольорові метали", Вільногірськ (Гірнича промисловість)

Розробка і втілення проектів розвитку підприємства. Будівництво нових видобувних кар'єрів, збагачувальних фабрик. Впровадженння нового обладнання і технологій збагачення руд кольорових і рідкоземельних мінералів. Розробка нових технологій переробки рудних концентратів, пошук нових ринків збуту продукції.

Головний технолог збагачувального виробництва

з 03.2002 по 03.2004 (2 роки)
Вільногірський гірничо-металургійний комбінат, Вільногірськ (Гірнича промисловість)

Оптимізація збагачувальних процесів на виробництві, будівництво і запуск дільниці дезінтуграції і обезшламлювання рудних пісків. розробка технології виробництва пісків для скляної промисловості. Розробка технологій освітлення технологічних вод для виробництва. втілення сучасних збагачівальних технологій в титановому виробництві. Металургійна переробка мінеральної сировини і запуск нових технологічних ліній з подрібнення мінералів.

Освіта

Національний гірничий університет

Механіко-машинобудівний факультет, збагачення корисних копалин, Дніпро
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Вивчення технологій збагачення корисних копалин чорних, кольорових металів, вугілля та не металічних корисних копалин. Проектування і будівництво промислових підприємств.

Сніжнянський гірничий технікум

Електро-механічне обладнання, гірничий технік електромеханік, Сніжне
Середня спеціальна, з 1992 по 1996 (4 роки)

Вивчення електричного і механічного обладнання гірничовидобувних та збагачувальних підприємств. Разрахунки схем електропостачання, вибір електричного обладнання і проектування гірничовидобувних дільниць.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: