• PRO

Олена

Технолог, менеджер

Вид зайнятості:
повна
Вік:
36 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Категорійний менеджер напрямку Кондитерські вироби, випічка, хліб

з 11.2023 по нині (1 рік 9 місяців)
Класс, сеть супермаркетов, Харків (Роздрібна торгівля)

Розвиток категорії, аналіз ринку,
формування конкурентоспроможного ассортименту;
розвиток власного виробництва,
проведення переговорів з постачальниками готової продукції та сировини, узгодження умов співпраці,
контроль замовлень;
формування стандартів мерчандайзинга;
аналіз ефективності, зниження витрат;
проведення акційної активності

Технолог з якості мережі супермаркетів

з 06.2023 по 10.2023 (4 місяці)
Класс, сеть супермаркетов, Харків (Роздрібна торгівля)

Контроль якості готової продукції мережі супермаркетів напрямку хліб, виробів з дріжджового та листкового тіста, кондитерських виробів;
дотримання вимог виробничих процесів;
відповідності сировини на виробництвах;
аналіз та формування звітності щодо відхилень від стандартів мережі;
надання рекомендацій щодо покращення якості

Технолог харчового виробництва

з 11.2022 по 05.2023 (6 місяців)
Класс, сеть супермаркетов, Харків (Роздрібна торгівля)

Контроль технологічних процесів виробництва хліба, виробів з дріжджового та листкового тіста, кулінарної продукції, поточний контроль виготовлення напівфабрикатів з м'яса, куриці, риби

Головний технолог виробництва хліба, виробів з листкового тіста, конди

з 03.2010 по 02.2022 (11 років 11 місяців)
ТМ Французька булочна, Харків (Харчова промисловість)

Організація виробництва хлібо-булочного, кондитерського цеху, кулінарного цеху, цеху з виробництва виробів з листкового тіста.

Розробка та запровадження на виробництві нових видів продукції: створення та відпрацювання рецептур, розробка технічної документації, навчання персоналу, контроль якості.

Запровадження системи безпеки якості ISO 22000:2007: розробка документації, запровадження на виробництві, одержання сертифікату, системний контроль підтверджений контролюючими органами.

Освіта

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Інженерно-технологічний факультет, спеціальність "Технологія харчування" й "Харчова технологія та інженерія", Харьков
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

За спеціальністю "Технологія харчування" здобула кваліфікацію інженер-дослідник (рівень магістра),
За спеціальністю "Харчова технологія та інженерія" кваліфікацію інженер-технолог (рівень бакалавра)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: