Резюме від 30 січня 2023 PRO

Сергій

Інженер з експлуатації будівель та споруд

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник дільниці / виконроб / керівник сервісної служби

з 01.2018 по нині (6 років 5 місяців)
ТОВ “Компанія КАДМ”, Харків (Будівництво житлових і нежитлових будівель, монтаж та обслуговування систем ОВіК)

Виконання повного спектру будівельних робіт від підготовки (обробки) проектно-кошторисної документації та складання комерційних пропозицій /контрактів, до введення об'єктів в експлуатацію.
Створення сервісної служби та керівництво обслуговуванням обладнання кліматичних систем з використанням диспетчеризації (онлайн моніторинг та керування)

Директор

з 11.2016 по 01.2018 (1 рік 2 місяці)
ТОВ “Профікомфорт”, Харків (Керуюча компанія з обслуговування багатоквартирних будинків)

Створення керуючої компанії з обслуговування багатоквартирних будинків житлового комплексу у Харкові. Робота з ініціативними групами мешканців будинків, проведення загальних зборів, укладання договорів, взаємодія з комунальними підприємствами, запровадження енергозберігаючих заходів. Навчання технічного персоналу з подальшою передачею справ з управління будинками створеному ОСББ.

Керівник служби експлуатації будівлі / керівник виробничо-технічного відділу

з 06.2014 по 11.2016 (2 роки 5 місяців)
ТОВ “Кадм”, Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація роботи з супроводу будівництва у складі генпідрядної організації: прорахунок об'ємів виконання робіт, підготовка виконавчої документації, робота зі службами замовника та координація субпідрядників, здача об’єктів в експлуатацію, отримання декларацій.
Створення служби експлуатації будівлі торгівельно-офісного центру в Харкові після закінчення його будівництва, взаємодія з комунальними підприємствами, організація будівельних робіт в приміщеннях ТОЦ згідно ТЗ поетапного введення в експлуатацію орендованих приміщень, узгодження технічних питань з орендаторами, створення заходів автоматизації обліку та розподілу енергоресурсів.

Директор

з 04.2013 по 05.2014 (1 рік 1 місяць)
ТОВ “Віст-Констракшн”, Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Створення “з нуля” компанії, орієнтовної на повний спектр виконання загальнобудівельних робіт, монтажу інженерних мереж, оздоблення, благоустрою. Підготовка матеріально-технічної бази та кадрових ресурсів для отримання дозвільної документації. Організація будівництва. Робота з контролюючими органами.

Начальник дільниці

з 02.2012 по 04.2013 (1 рік 2 місяці)
ТОВ “Інсолар Клімат”, Харків (Проектування та монтаж інженерних мереж, енергосберігаючи проекти)

Залучений як керівник робіт безпосередньо під реалізацію одного проекту: комплексний монтаж та пусконалагоджування всіх кліматичних систем (ОВіК, холодопостачання, енергозбереження) на будівництві ТРЦ в Харкові.

Виконроб

з 08.2010 по 02.2012 (1 рік 6 місяців)
ТОВ “Кадм”, Харків (Монтаж та пусконалагоджування обладнання систем вентиляції та кондиціювання промислових, адміністративних та торгівельних будівель)

Виконання робіт з монтажу систем вентиляції, кондиціювання та аспірації: визначення об'ємів, керівництво бригадами, робота з замовниками та генпідрядниками, кошторисниками, складання АВР та іншої виконавчої документації.

Заступник директора

з 01.2009 по 08.2010 (1 рік 7 місяців)
ТОВ “Фірма Кадм”, Харків (Виготовлення повітропроводів з оцинкованої сталі)

Розвиток системи комплексного продажу повітропроводів власного виробництва: інтернет-маркетинг; робота з промисловими підприємствами, будівельними компаніями, гіпермаркетами; розробка оригінал-макетів та видання рекламних брошур і буклетів.

Інженер з комплектації обладнання - начальник дилерського відділу - начальник договірного відділу промислового холодильного обладнання

з 04.1997 по 01.2009 (11 років 9 місяців)
ТОВ НВП “Інсолар”, Харків (Постачання та монтаж промислового холодильного обладнання та кліматичних систем)

Підбір и комплектування промислового холодильного обладнання, підготовка КП, паспортів, супутньої документації.
Створення дилерської мережі підприємства в східних, південних та центральних областях країни.
Підготовка тендерної документації, укладання та супровід договорів с замовниками, взаємодія з технічним та монтажним відділами.
Повний цикл робіт з оснащення об’єктів переробної та харчової промисловості промисловім холодильним обладнанням, будівництва холодильних камер та сховищ з сандвіч-панелей.

Освіта

Харківський авіаційний інститут

Факультет літакобудування, Інженер-механік, Харків
Вища, з 1991 по 1997 (6 років)

Знання і навички

Користувач ПК Цифрова грамотність Дія

Додаткова інформація

Професійні навички:
- Управлінські навички. Досвід налагодження діалогу на різних рівнях спілкування (замовник, підлеглий, суміжник, чиновник контролюючих органів та ін.). Прагнення компромісу та пошук оптимального рішення.
- Досвід ведення документообігу: договори, комерційні пропозиції, рекламації, супровідні листи, виконавча документація, охорона праці. Робота з проектною документацією: прорахунок обсягів та вартості робіт на підставі РП, ескізних проектів або розділу АР, ТЗ замовника або оцінки технічного стану та фактичних обмірів. Робота з кошторисниками: підготовка розгорнутих завдань для складання кошторисів та актів, у т.ч. в умовах відсутності проектних рішень на поточний момент.
- Безпосередній досвід експлуатації обладнання кондиціювання та вентиляції, котельного обладнання, насосів, мереж опалення, водопостачання та каналізації, низьковольтного електрообладнання (IV група електробезпеки). Діагностика несправностей та усунення (дрібний ремонт) власними силами, за відсутності необхідності у використанні спецінструменту; обслуговування обладнання; робота з різними контролерами: Carel, Regin, Clivet, Aerostar, Vitotronic, ПЧ ABB та Danfoss.
- Організація роботи бригад (виконробство) за такими напрямками: вентиляція та кондиціювання, аспірація, опалення, водопостачання та каналізація, оздоблення.



Сімейний стан: одружений, виховую сина 14 років
Водійське посвідчення: категорія В, з 2010 року.
Власне авто: седан В-клас 2007р.
Можливість відряджень: так.
Можливість переїзду в інше місто: так.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: