Резюме від 17 жовтня 2022 Файл

Олексій

Кошторисник

Вік:
45 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Інженер – кошторисник: розробка кошторисної документації в складі проекту будівництва, реконструкції або капітального ремонту; розробка договірних цін; підготовка тендерної документації у кошторисної частині; актів здачі приймання виконаних робіт та перевірки проектно-кошторисної документації.
Мета: Повна або часткова занятість, віддалена робота.

Рябко Олексій Сергійович
Дата народження: 25 грудня 1978 року
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта

У 2000 році отримав диплом спеціаліста в ХДТУБА за спеціальністю «Водопостачання та водовідведення» та здобув кваліфікацію інженера – будівельника.
У 2012 році отримав кваліфікаційний сертифікат інженера проектувальника серія АР № 001100 по спеціалізації: інженерно – будівельне проектування у частині кошторисної документації
У 2017 році пройшов підвищення кваліфікації за напрямком: інженерно– будівельне проектування у частині кошторисної документації

Досвід роботи

З 2001 по 2006 рік працював на посаді інженер-кошторисник у АТ «Контур». Обов’язки які виконував на даній посаді: розробка кошторисної документації в складі проекту будівництва, реконструкції або капітального ремонту; розробка договірних цін та актів здачі-приймання виконаних робіт.
З 2006 по 2012 рік працював у ТОВ «Контур-С» на посаді інженер-кошторисник. Обов’язки які виконував на даній посаді: перевірка кошторисної документації згідно з договорами з КП «Жилкомсервіс»; розробка кошторисної документації в складі проекту будівництва, реконструкції або капітального ремонту; розробка договірних цін та актів здачі-приймання виконаних робіт.
З 2012 по 2015 рік працював у ТОВ «ІНСТИТУТ «ГРАДІНВЕСТБУД» на посаді інженер – кошторисник. Обов’язки які виконувалися на даній посаді: розробка кошторисної документації в складі проекту будівництва, реконструкції або капітального ремонту; розробка договірних цін та актів здачі приймання виконаних робіт.
З 2016 по 2021 рік працював у ТОВ «ІНСТИТУТ «ГРАДПРОЕКТ» на посаді директора та по сумісництву начальник кошторисного відділу.
З 2006р. і до теперішнього часу також працював як ФОП Рябко О.С. у напрямку кошторисні послуги; надання консультаційних послуг у сфері ціноутворення та перевірки проектно-кошторисної документації.

Професійні та інші навички
Навички роботи з комп’ютером
Впевнений користувач СТС, АВК5, Microsoft Office (Word, Excel) Користувач AutoCAD

Знання мов
Українська – вільно
Російська – вільно
Англійська – початковий

Додаткова інформація

Маю власний автомобіль Suzuki Vitara та водійське посвідчення категорії «В»

Схожі кандидати

Кошторисник
Івано-Франківськ

Інженер з кошторисної роботи
Івано-Франківськ, Вінниця , ще 8 міст

Інженер-будівельник, кошторисник
Івано-Франківськ, Луцьк , ще 6 міст

Інженер-кошторисник, спеціаліст з тендерів
Івано-Франківськ, Дистанційно

Інженер-кошторисник
Івано-Франківськ

Кошторисник
Івано-Франківськ, Львів, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: