Резюме від 5 травня 2024 PRO

Світлана

Економіст, аналітик, фінансист, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Козятин
Готовий працювати:
Вінниця, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник управління

з 11.2012 по 04.2021 (8 років 5 місяців)
Районне фінансове управління, Козятин (Державні організації)

Реалізація державної політики в галузі "Фінанси" на території Козятинського району, ведення перемов, презентацій та організація нарад, круглих столів щодо бюджетного процесу. Бюджетування. Моніторинг та контролінг. Здійснення і контроль процесу з кадрової роботи та штатної дисципліни. Взаємодія з фінансовими, банківськими структурами різних рівнів, органами влади, місцевого самоврядування, податковими та правоохоронними органами. Розробка фінансових програм. Облік витрат та аналіз господарської діяльності підприємств, організацій та бюджетних установ району. Публічне звітування та представлення економічних звітів діяльності району. Контроль за дотриманням бюджетного законодавства. Робота з грантами.

Заступник начальника, начальник бюджетного відділу

з 09.1996 по 11.2012 (16 років 2 місяці)
Районне фінансове управління, Козятин (Державні організації)

Розробка та подання бюджету Козятинського району. Моніторинг та аудит фінансових показників, підприємств, організацій, установ району. Перевірка складання і виконання бюджетів, кошторисів установ та організацій, органів місцевого самоврядування району, надання економічних та аналітичних звітів. Розробка штатних розписів. Ведення обліку за своєчасним надходженням до бюджету та обліку фінансування всіх галузей, процесами витрачання бюджетних коштів, роботою учасників фінансового процесу району.

Бухгалтер, заступник головного бухгалтера

з 10.1992 по 09.1996 (3 роки 11 місяців)
Козятинський районний фінансовий відділ, Козятин (Державні організації)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку, ведення бухгалтерської документації, проведення банківських операцій, підготовка та здавання звітності, нарахування з/п, ведення первинної документації, списання матеріалів, акти звіряння.

Освіта

Київський інститут народного господарства ім. Д.С. Коротченко

Обліково-економічний, статистика, Київ
Вища, з 1986 по 1990 (4 роки)

сучасна назва Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, очне навчання.

Додаткова освіта та сертифікати

(IБCED) Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень

2016, 1 місяць

Центр оцінювання та сертифікації компетентності працівників Міністерства фінансів України

2011, 1 місяць

Науково-навчальний комп'ютерний центр перспективних інформаційних технологій Вінницького державного технічного університету

2001, 6 місяців

Національна комісія зі стандартів державної мови

2022р., січень

Знання і навички

MS Office Google Sheets MS Outlook MS Excel Фінансове планування План-факторний аналіз Контроль дебіторської заборгованості Контроль кредиторської заборгованості Економічний аналіз Аудит фінансової звітності Формування стратегії розвитку Робота з великим обсягом інформації Управління та керівництво Кадрування Формування кадрового резерву Розробка штатних розписів Оформлення архівної документації Договірна робота Діловодство Кошториси та паспорти програм Високий рівень концентрації Неконфліктність IAC «LOGICA» ІАС "Мережа" Грамотна усна та письмова мова Вміння чути і бути почутою

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

Оркуша Олег Сергійович

Оркуша Олег Сергійович

Екс-голова, Козятинська райдержадміністрація

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Відповідальне ставлення до роботи. Пунктуальність. Ретельність. Oхайність. Вміння працювати в команді та самостійно. Легко навчаюсь та адаптуюсь до змін. Маю досвід роботи в бухгатерії та статистичних організаціях, проходження перевірок аудитслужби, держпраці, контрольно-ревізійного управління. Представляла інтереси захисту в судових органах різних рівнів по галузі "Бюджет". Здійснювала перевірки обліку бюджетних установ району. Приймала участь у зборі та аналізі данних спільно з Міністерством фінансів України для розробки і формування Бюджетного кодексу України.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: