Резюме від 1 липня 2023 PRO

Тимур

Digital-маркетолог, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Власник

з 03.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
[qì] bureau, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Я власник бізнесу. Зареєстрований як ФОП. Маю цілісну команду кваліфікованих та досвідчених працівників-спеціалістів у всіх напрямках важливим для нашої співпраці напрямках:

Попрацювали в багатьох нішах бізнесу:

- заклади харчування
- бренди одягу
- танцювальна школа
- медицина
- персональні блоги
- криптовалюта
- стартапи

Я шукаю партнерів, зацікавлених у своєму бізнесі, як с точки зору мистецтва, так і розширення прибутку, модернізації, підтримки, популярізації, тощо.

Освіта

Київський національний лінгістичний университет

Сходознавство (англійська), Київ
Незакінчена вища, з 2015 по 2019 (4 роки)

Знання і навички

Неконфліктність Стресостійкість Управління персоналом Розвиток бази клієнтів Організація навчального процесу Навчання персоналу Організація кейтерингу Ведення переговорів з постачальниками Облік розрахунків із постачальниками Ведення звітності Стратегічний маркетинг Ведення соціальних мереж Організованість Розробка маркетингової стратегії Маркетинг Інтернет-маркетинг Маркетинговий аналіз Контент-маркетинг Пунктуальність Digital-маркетинг Google Analytics Google Ads Уміння аналізувати

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Насправді, [qi] bureau, як проекту, лише кілька місяців. Обставини змусили нас змінити стратегію (що тільки не трапляється у житті перед початком чогось нового :D).Але ми вже маємо надважливий 3-річний досвід роботи у SMM та брендінгу, чудових контент-мэйкерів, копірайтерів, контент-менеджерів, IT-спеціалістів і таргетологів.А головне, ми знаємо, як зайнятися маркетингом проекту так, щоб аудиторія покохала вас і завжди пам'ятала про ваш чудовий продукт.Що ж саме ми вміємо:- розроблюємо маркетингові стратегії;- з нуля створюємо брендінг для нових або вже досвідчених проектів;- складаємо контент-плани та знімаємо/монтажуємо для них яскравий контент;- відтворюємо ваші бажання у дизайні;- пишемо теплі тексти, які запам'ятовуються;- маємо високу організацію у контент-менеджменті;- підтримуємо комунікацію із вашим ком'юніті;- робимо зручні та зрозумілі сайти;- приводимо до Вас нову аудиторію.А також, ми завжди на 100% лояльні та, коли треба, об'єктивні із партнерами (якщо все вищесказане назвати "вихваляння", то найбільше ми пишаємося останнім). Ми відкриті до співпраці із будь-якими проектами, а також із колегами по цеху.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: